fbpx
JUSTITIE

Se credea Dumnezeu! Unul dintre sefii Politiei Timis: La mine vin astia sa ia LUMINA! Vezi si alte discutii incredibile!

sorin-muntean-si-florin-bolos-tribunal

TIMISOARA. Ies la iveala dialoguri fabuloase purtate de sefii Politiei Timis chiar in timp ce erau monitorizati indeaproape de anchetatorii DNA care faceau deja cercetari in Dosarul de coruptie de la IPJ Timis, in care zilele trecute au fost arestate 6 persoane.

Este vorba de:  Sorin Muntean, seful IPJ Timis, care este acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,  Florin Bolbos, adjunct al inspectorului sef al IPJ Timis, cu atributii pe linia de munca ‘rutiera’, care e acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,  Marcel Craciunescu, sef al Serviciului Politiei Rutiere Timis, care este acuzat de savarsirea a patru infractiuni de luare de mita, Teodor Pavel, primar al orasului Recas, care e acuzat de instigare la uzurparea functiei, instigare la hartuire si instigare la abuz in serviciu, Marian Temu, sef al Politiei orasului Recas, care e acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, Adrian Berzescu, sef al Politiei Locale Recas, functionar public aflat in subordinea primarului orasului Recas, care este acuzat de uzurparea functiei si hartuire.

Unul dintre sefii IPJ Timis se credea Dumnezeu!

Unul dintre cei aflati in conducerea Inspectoratului Politiei Timis se credea insusi Demiurgul, iar,  intr-o discutie cu cativa dintre subalterni, avea sa sublinieze ca detine puterea deplina, controlul absolut si ii are pe toti la degetul mic.

La mine vin astia sa ia LUMINA!“, le spunea cms. sef Florin Bolbos, adjunctul sefului IPJ Timis, unor colegi aflati in subordine, sustin surse apropiate anchetei.

Seful Politiei Locale Recas: L-am incercuit, suntem mai tari ca DIICOT-ul

Cuiul lui Pepelea in Dosarul IPJ Timis se dovedeste a fi un politist angajat la Politia Recas care a refuzat in mai multe randuri sa se conformeze dispozitiilor sefului sau direct si primarului care ceruse ca in campania electorala amenzile sa dispara cu desavarsire, iar agentii sa fie blanzi cu cei care incalcau legea.

Agentul de politie de la Recas era de-a dreptul hartuit de catre superiorii sai, deoarece nu se conforma ordinelor si aplica amenzi de circulatie tocmai prietenilor primarului de Recas, Teodor Pavel.

Agentul de politie respectiv a fost chemat in 1 octombrie 2014 in biroul sefului Politiei Recas, Marian Temu, desi se afla in timpul sau liber, pentru a i se comunica faptul ca reprezenta o ”amenintare” pentru interesele primarului Teodor Pavel. In acelasi birou se mai afla si seful IPJ Timis, Sorin Muntean, dar si adjunctul acestuia, Florin Bolbos. Ulterior a fost chemat in birou si primarul Teodor Pavel. Acesta din urma si-a exprimat nemultumirea ca agentul de politie nu raspunde solicitarilor sale si ii deranjeaza interesele. Cu totii i-au transmis agentului ca are la dispozitie o saptamana pentru a se conforma, altfel i se va desfiinta functia si va fi dat afara.

In data de 6 octombrie 2014 agentul de politie si-a facut ordine in documentele din biroul sau din cadrul Politiei orasului Recas, pana dupa ora 16.00, cand era planificat sa dirijeze circulatia intr-o intersectie din oras. Din acest motiv, seful sau, Marian Temu, seful Politiei Recas, i-a intocmit un raport pentru ca nu se afla in intersectie la ora prestabilita.

Intimidarile asupra politistului au ajuns mult mai sus, cu implicatii directe asupra familiei acestuia.

In data de 27 octombrie 2014, seful de la Politia Locala Recas, Doru Berzescu, s-a dus personal al directoarea Liceului din Recas pentru a se interesa cine este prietena fiului agentului care nu se conforma cerintelor superiorilor.

Directoarea a chemat-o pe fata in biroul sau, iar aceasta a fost luata la intrebari daca prietenul sau este o persoana agresiva sau predispusa la acte de vandalism. Dupa scurta audiere, tanara a plecat plangand din biroul directoarei din cauza presiunii exercitate asupra sa. Imediat dupa acest moment, prietenul fetei, care este fiul agentului de politie si-a sunat tatal si l-a rugat, printre lacrimi, sa il ia de la scoala.

Doru Berzescu, seful Politiei Locale Recas, un alt apropiat al primarului, avea sa fie surprins intr-o discutie cu edilul subliniind ca, pe toate caile, agentul nesupus a fost in sfarsit adus la ascultare.

L-am incercuit. Suntem mai tari ca DIICOT-ul“, se lauda Berzescu in fata primarului din Recas.

Intr-o alta discutie, primarul de Recas subliniaza ca i-a venit el de hac politistului insubordonat: „lasa că nu mai amendează el mult”.

Judecatorii de la Tribunalul Timis au luat decizia  marti seara pentru toti cei implicati in Dosarul de coruptie care priveste Inspectoratul de Politiei Timis, dar si Primaria si Politia Recas, in ancheta desfasurata de DNA Timisoara. 6 persoane, intre care sefii Politiei, dar si primarul din Recas, seful Politiei Recas si seful Politiei Locale Recas au fost dusi dupa gratii pentru 30 de zile. Cu totii au contestat decizia magistratilor. – Sursa: Opinia Timisoarei

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.