Se confirmă ce urmărea Guvernul după alegeri: explozie de teste „pozitive” de covid. 2158 de cazuri într-o zi, record absolut pentru România de la începutul pandemiei, la trei zile după alegeri și peste două săptămâni de la începerea școlii

2158 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore în România, un record absolut de la începutul pandemiei, la trei zile după alegeri și peste două săptămâni de la începerea școlii. 550 de pacienți sunt internați la Terapie Intensivă, iar alte 33 de decese au fost raportate.

Precedentul record a fost înregistrat în urmă cu o săptămână, când au fost raportate 1767 de cazuri.

Au fost efectuate 26.021 cazuri în ultimele 24 de ore, 16.233 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 9.788 la cerere.

Până astăzi, 30 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 127.572 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

102.476 de pacienți au fost declarați vindecați.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.496. Dintre acestea, 550 sunt internate la ATI.

Pragul de 2000 „profețit” de mai mulți agenți ai plandemiei

În ultimele săptămâni, mai mulți medici, între care Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, Sebastian Oancea, managerul spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, Carmen Dorobaț, directoarea spitalului de Boli Infecțioase din Iași, au avertizat asupra pericolului pe care îl reprezintă pentru sistemul medical depășirea pragului de 2000 de cazuri zilnice. Mai multe infectări înseamnă și un număr mai mare de pacienți la Terapie Intensivă, în prezent fiind ocupate peste 55% din locurile de la terapie intensivă destinate pacienților cu COVID-19. sursa: ortodoxinfo

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.