Se coace DEBARCAREA lui Cîțu de la sefia PNL? ‘Nu se pune problema IN MOMENTUL ACESTA’

Mai mulți lideri de filialele județele ale PNL, din sudul țării, ar fi avut o întâlnire în care au discutat despre debarcarea lui Florin Cîțu de la conducerea partidului, potrivit unor surse citate de Digi24. Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, afirmă că nu se pune problema schimbării lui Cîțu în acest moment.

Potrivit lui Rareș Bogdan, dacă întâlnire despre care vorbesc sursele Digi24 a avut loc, ar putea fi vorba despre o întâlnire de coordonare regională, având în vedere că prim-vicepreședinții PNL gestionează mai multe filialele județene.

„Nu văd un pericol în momentul acesta și ar fi o mare greșeală. PNL a ieșit slăbit după o bătălie. Campania internă a fost prea lungă. Aceste patru luni de zile au afectat PNL, a dus și la o mică rupere. Nu se pune problema în momentul acesta să ne concentrăm pe așa ceva. Florin Cîțu este președinte ales. Ar fi culmea ca în loc să ne concentrăm pe guvernare să reintrăm într-o luptă internă. Ar fi o mare greșeală”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *