Se clatina Guvernul Cîțu! AU DECIS ca vor depune moțiune de cenzură

Răsturnare de situație în politica românească, după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, miercuri, că social-democrații vor depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, dorind să îl răstoarne.

Marcel Ciolacu a anunțat miercuri că Partidul Social Democrat va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului în cel mai scurt timp. Probleme mari pentru Florin Cîțu, după ce social-democrații au anunțat că vor să dea jos actualul Executiv.

Se pare că motivul este acela că nu există o comunicare pe tema Planului de Reziliență și Redresare cu cabinetul Cîțu.

Marcel Ciolacu, lovitură dură pentru Guvernul Cîțu
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis miercuri că va merge la Guvern pentru a discuta despre PNRR cu premierul Florin Cîțu și cu ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. Mai mult, acesta spune că va fi însoțit la discuțiile de la Palatul Victoria de parteneri sociali și de experți.

În primul rând PNRR trebuie să fie prezentat în Parlament, nu este necesar un vot. Urmează ca eu, împreună cu partenerii sociali ai PSD și cu experții PSD să avem o întâlnire la Guvern cu prim-ministrul și cu ministrul Fondurilor Europene

Florin Cîțu a recunoscut întâlnirea cu liderul PSD
„Nu m-am răzgândit. Am luat decizia să ne vedem. Încă nu este pus în agendă. Depinde şi de programul domnului Ciolacu. Vom discuta dacă se face săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare”, a transmis Florin Cîţu, după ce întâlnirea cu Ciolacu nu era pe lista premierului.

Șeful PSD a mai spus miercuri că va încerca să afle dacă ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a prezentat proiecte bine făcute privitoare la modernizarea sistemului de irigații prin PNRR.

PSD, pregătit de grevă parlamentară
Recent, Marcel Ciolacu a anunțat că Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament, transmite Antena 3.

PSD a mai declarat că ar fi propus de mai multe ori un efort politic comun pentru lupta cu pandemia, dar social-democrații ar fi fost refuzați de fiecare dată de către cei aflați practic la conducerea țării.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație