Se cere DEMISIA lui Raed Arafat: Este „discriminare în toată hidoșenia”

Profesorul universitar Bogdan Glavan l-a criticat recent pe șeful DSU, Raed Arafat. Potrivit celor scrise pe pagina sa de socializare, „se intensifică vânătoarea vaccinării copiilor și a tinerilor”.

Raed Arafat, criticat de profesorul universitar Bogdan Glavan: Iată! Discriminare în toată hidoșenia
Astfel, Bogdan Glavan scrie că „în sălile de jocuri și în cluburi nu se mai întră decât dacă ești vaccinat”, lucru pe care profesorul universitar îl consideră o „aberație” și „discriminare în toată hidoșenia”.

„Se intensifica vânătoarea vaccinării copiilor și a tinerilor, autor Arafat. Iată ce a stabilit CNSU, ca in sălile de jocuri și în cluburi nu se mai întra DECAT DACA ESTI VACCINAT.

Aberația de intervenție, menita doar sa asigure consumul celor 120 milioane de vaccinuri comandate cine-stie de ce. În urma cu câteva zile, Arafat însuși spunea, referindu-se la certificatul covid, ca: „Discriminare era dacă ziceam „Dacă eşti vaccinat, intră” – şi nici asta nu e discriminare dacă e măsură de sănătate publică.”

Citiți și:  Ministrul Educatiei il ataca la scena deschisa pe Arafat

Pai iată! Discriminare în toată hidosenia. Domnule Arafat, nu suntem toți niște oi proaste. Ce faceți acum este lipsit de etica, nu are fundament științific, ci unicul scop de a va ascunde incompetența care a dus la estimarea complet nerealista a valului 4 și la ignorarea impactului pandemiei asupra vârstnicilor și a persoanelor care au deja probleme de sănătate. Sunteți plătit din banii mei pentru a salva vieți, dar exact asta nu faceți. Părăsiți funcția de demnitate publica de care sunteți nedemn”, a scris Bogdan Glavan pe pagina sa de Facebook.

Bogdan Glăvan: Rata de infectare este mai mare în cazul populației vaccinate
Anterior, Bogdan Glăvan, profesor universitar de economie, a scris recent pe pagina sa de socializare că vaccinarea nu împiedică transmiterea virusului. Citând estimările oficiale are guvernului din Marea Britanie, acesta a punctat că rata de infectare este mai mare în cazul populației de peste 40 de ani care s-a vaccinat.

Citiți și:  Arafat, atacat DUR de Monica Pop: DSU dezinformează CLAR și AMENINȚĂ ca să își ASCUNDĂ greșelile

În acest context, Bogdan Glavan susține că „pașaportul de vaccinare este inutil”, fiind „o restricție care jignește inteligența” și „antagonizează societatea”.

„Conform estimărilor oficiale DIN TEREN ale guvernului UK, vaccinarea nu împiedică transmiterea virusului. După cum se observă, în cazul populației de peste 40 de ani rata de infectare este mai mare în cazul populației vaccinate.

Rata deceselor, însă, este mult mai mică în cazul persoanelor vaccinate, fenomen relevant în cazul persoanelor de peste 60 de ani. Morala? Pașaportul de vaccinare este inutil. O recunosc inclusiv politicienii din Israel sau UK. O restricție care jignește inteligența, ignoră tot ce știm despre CORONA-viruși, antagonizează societatea, servește doar POLITRUCILOR. Muuult mai importantă este convingerea vârstnicilor să se vaccineze”, a scris Bogdan Glavan pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Nu mi se pare normal asa ceva. Toti trebuie sa plateasca pentru ce au facut !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *