Se aude zăngănit de cătușe in AUR. Se pregatesc decizii RADICALE

Lovitură pentru AUR. Partidul are din noi probleme mari la doar câteva săptămâni după ce senatoarea Diana Șoșoacă a fost eliminată din partid. De această dată, o senatoare ar putea ajunge în spatele gratiilor.

AUR a primit o lovitură fără precedent. O senatoare a partidului ar putea ajunge în spatele gratiilor. Mai exact, potrivit ultimelor informații, Ancuța Cârcu, membrul AUR, va afla astăzi decizia judecătorilor în dosarul de proxenetism în care este implicată.

De menționat este faptul că, senatoarea AUR ar putea fi arestată alături de alți trei bărbați cercetați în dosar. În ceea ce privește decizia, aceasta urmează să fie dată la Judecatoria Turda.

Ancuța Cârcu, membru AUR, are probleme mari. Aceasta este acuzată într-un dosar care vizează o grupare de proxeneți din Turda și riscă să ajungă în arest. Totodată, se pare că nu alianța din care face parte a făcut-o celebră.

Mai exact, Cârcu a devenit celebră în 2013, sub porecla „sexy peremista”, după un scandal monstru. Scandalul monstru a f0st transmis în direct la televizor și a fost între ea și fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor.

AUR vrea să o elimine
În acest context, Sorin Lavric, unul dintre liderii AUR, a afirmat că Ancuța Cârcu va fi exclusă din partid, dacă este vorba de un caz penal.

De menționat este faptul că, pe numele Ancuţei Cârcu a fost emis un referat de arest preventiv în dosarul „Proxeneţii de Tenerife”, în care mai sunt vizate alte trei persoane, însă ulterior, ea nu a fost arestată preventiv.

Afacerea avea loc la nivel înalt, iar fetele erau nevoite să dea și cele mai minuscule detalii.

„Proxeneţii duceau fetele în Tenerife şi Madrid pentru a le plasa pe stradă. În momentul în care prostituatele aveau clienţi erau obligate să raporteze tot: locaţie, sume încasate, cu cine merg etc”, se menționează într-un comunicat despre caz.

În ceea ce privește propunerile de arestare preventivă, acestea au venit după o serie de percheziții făcute de poliţişti și procurori, în 2 februarie, la Turda, dar şi în judeţele Argeş, Mureş, Giurgiu, Dâmboviţa, Suceava şi Dolj, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, şantaj, camătă şi influenţarea declaraţiilor.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!