Se anunță măcel! ANAF începe o operațiune fără precedent. Nimeni CARE NU Si-A PLATIT TAXELE nu scapă

ANAF avertizează asupra unei operațiuni fără precedent, care vizează mii de români care nu și-au plătit taxele.

După operaţiunea „Iceberg”, care vizează contribuabilii mari şi mijlocii, Fiscul anunţă derularea unei analize de risc pe zona persoanelor fizice.

Vizate de operaţiunea fără precedent a ANAF vor fi în special persoanele cu venituri nedeclarate, precum cele obţinute din chirii. Analiza este derulată la nivelul direcţiei de inspecţie fiscală a ANAF, direcţie care se ocupă de persoanele fizice, altele decât cele cu averi mari.

ANAF s-a arătat dispusă în ultima perioadă la eforturi ieşite din comun pentru a veghea asupra bunului mers al plătţii de taxe şi impozite. În cadrul operaţiunii „Iceberg”, unde sunt analizaţi 487 de contribuabili mari şi mijlocii, ANAF a anunţat relocarea de personal din ţară către zonele de risc major reprezentate de marile oraşe.

Citiți și:  ANAF, anunțul momentului: ATENȚIE!

„Vom reloca personal din ţară în funcţie de zonele de risc. Că sunt zone în jurul Clujului, în jurul Iaşului, în jurul Constanţei, în jurul Bucureştiului. Nu este vorba doar de Bucureşti. Este vorba de toată ţara şi noi trebuie să ne îndeplinim scopul de a crea un mediu economic corect şi toată lumea să-şi plătească impozitele şi taxele stabilite de legislaţia în vigoare, fără abuzuri şi de dorit ca toată lumea, dar absolut toată lumea când declară să şi plătească”, a declarat Virgil Pîrvulescu, vicepreşedinte ANAF.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile