“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Scumpiri FARA PRECEDENT în România. Ce urmeaza? News alert

s604x0 bani ajutor de deces

Guvernanţii pregătesc noi scumpiri pentru România. Începând cu accizele la alcool şi până la impozitarea dividendelor, toate vor fi supuse unor noi creşteri.

Între timp, Marcel Ciolacu crede că plafonarea preţurilor la pompe rămâne singura soluţie pentru problema carburanţilor, dacă intrăm într-o zonă nepredictibilă.

Situație de criză a prețurilor în România
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit la News Hour with CNN despre scumpirile din ţara noastră.

“Eu cred că taxele acestea mari sunt menite să pună capăt economiei românești. Care, uite, refuză să moară în ciuda pandemiei, a războiului, a majorărilor, a inflației. Economia românească refuză să se predea, așa ca armata ucraineană

Acum cu taxele astea cred că onorabilii de la guvernare vor să-i facă felul. Este împotriva tuturor analizelor economice ca în plină criză să majorezi taxele. Este ultimul lucru care se putea face”, a spus Bogdan Chirieac, jurnalist DC News.

“Pe vremuri se dădea câte 100 de lei să stăm liniștiți. Acum s-a ajuns doar la 50 de bani”, a mai spus el, comentând faptul că prețul carburanților va fi compensat cu 50 de bani pe litru, timp de 3 luni.

“Eu personal nu știu cum ieșim din această criză profundă”, a completat analistul.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.