ECONOMIC

Scumpiri EXTREME înainte de sărbători. Cu cât s-au scumpit ouăle și carnea de miel

mllsc

Val de scumpiri înainte de Paște! Prețurile cresc la alimentele tradiționale pentru această perioadă, iar românii vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar pentru a avea pe masă carne de miel.

în piețele din București, un kilogram de carne de miel costă 25 de lei. De asemenea, prețurile pentru un miel întreg se învârt undeva în jurul a 300 de lei.

De asemenea, prețurile cresc în această perioadă și la ouă. Crescătorii se așteaptă ca în această lună să vândă aproape dublu față de o lună obișnuită. Deși la ferme ouăle se vând cu câteva zeci de bani bucata, în unele piețe un ou a ajuns să coste acum 1 leu, iar în marile magazine, caserolele cu zece ouă se vând chiar și cu 9 lei.

Cozonacul va avea un preț între 10 și 50 de lei, ceea ce reprezintă o scumpire de 5% față de 2018. Vinul se va scumpi și el. Un litru de vin alb va avea un preț între 7-25 lei/ litru (+5-10% față de 2018). Vinul roșu, între 9-30 lei/ litru (+5-10% față de 2018).

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.