Scrisoarea tulburătoare a unei fetiţe de 8 ani pentru şoferul beat care i-a spulberat mama într-un accident

O fetiţă de opt ani a decis să îi scrie o scrisoare celui care s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident teribil, în urma căruia mama acesteia putea să îşi piardă viaţa.

Isabelle Elce, în vârstă de opt ani a decis să atragă atenţia şoferilor care urcă la volan inconştienţi de pericolul pe care îl pot produce sub influenţa băuturilor alcoolice printr-o scrisoare transmisă chiar celui ce putea să îi omoare mama.

Amelia Elce, din Masfield Nottinghamshire a fost dusă de urgenţă la spital după ce Tomasz Niedziela, urcat beat la volan, a intrat pe contrasens şi a lovit-o în plin. Bărbatul avea o viteză de peste 120 de kilometri pe oră.

Amelia, profesoară de meserie, a scăpat miraculos în urma accidentului cu răni superficiale, însă a suferit enorm din punct de vedere psihologic şi se teme că poate „nu va mai conduce niciodată”.

“În noaptea aceea când ai băut alcool şi te-ai urcat în maşină aproape mi-ai omorât mama! A trebuit să meargă la spital cu sânge care îi curgea din nas şi aproape am rămas fără mamă. Deci vă rog, nu mai faceţi asta niciodată!” i-a transmis micuţa Isabelle şoferului vinovat de accident.

Accidentul a avut loc seara, când Amelia se îndrepta cu maşina spre casă de la supermarket.

“La întoarcere am văzut farurile de la distanţă şi îmi aduc aminte că mă gândeam: Maşina aia e pe sensul meu de mers? Întrucât era întuneric, m-am îndoit de mine, însă câteva secunde mai târziu maşina era chiar în faţa mea. Am încercat să o evit, căci şoferul părea să nu facă nicio mişcare pentru a evita impactul. Îmi amintesc că am urlat şi m-am trezit într-un şanţ. Nu am putut deschide ochii pentru că eram plină de sânge, simţeam totul ca o ploaie pe faţa mea. Am putut mirosi fum şi ştiam că trebuie să scap, aşa că m-am aplecat, încercând să ies din maşină” a declarat Amelia.

Un străin a venit în ajutorul ei, dar a spus că era în continuare îngrijorată pentru celălalt şofer, întrucât nu exista nicio mişcare din acel autovehicul.

“Am crezut că şoferul a făcut infarct la volan” a spus Amelia. Dar apoi şi-a dat seama că era beat.

Câteva zile tânăra mamă nu a putut să îşi mişte gâtul sau să îşi îndrepte braţul şi a trebuit să îşi ia concediu pentru că nu se putea întoarce la serviciu din cauza rănilor, dar mai ales din cauza şocului pe care l-a suferit.

„Încă retrăiesc acel moment, am coşmaruri în fiecare seară. Mi-a plăcut să conduc, dar acum nu mai am încredere, sunt împietrită şi încerc să evit călătoriile cu maşina cât pot de mult” a spus tânăra mamă.

Fetiţa ei de opt ani, Isabelle a preluat „rolul de părinte” şi încearcă să îşi calmeze mama cântându-i în timpul călătoriilor cu maşina.

„Nu ar trebui să fie aşa, urăsc să îmi las copiii să mă vadă speriată deoarece nu vreau să dezvolte o frică în acest sens. Ea a scris acea scrisoare pentru a împiedica alţi şoferi să mai provoace astfel de accidente şi speră ca acel şofer să o citească.” a mai povestit Amelia.

Tatăl Isabellei, în vârstă de 37 de ani, a împărtășit scrisoarea pe Facebook ca un avertisment pentru alți șoferi, potrivit Mirror.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile