Scrisoare deschisa adresata deputatului PSD „Bagati-as p*** in ma-ta” de catre un roman revoltat din diaspora

claudiu_manda_dolj_radicalonline_info_02241400

Domnule deputat Claudiu Manda sunt un roman din diaspora, plecat la munca in Marea Britanie. Cand am aflat despre cele intamplate, eram in metrou. Veneam obosit de la lucru, nu aveam timp sa stau sa ma cert pe facebook si messanger. M-am simtit atata de revoltat incat am intrat direct pe facebook sa va caut si sa va scriu un mesaj. Din nefericire, fiind in metrou internetul nu mergea bine. Sau poate mai bine asa. Am ajuns acasa si am redactat aceasta scrisoare deschisa pe care v-o adresez.

Domnule Manda, dumneavoastra ce ati invatat din evenimentele petrecute in ultimul timp in Romania? Toate acele evenimente tragice, toate acele revolte de strada menite sa schimbe sistemul, si in special modul cum functioneaza clasa politica, nu v-au pus pe ganduri? Sau cel putin sa va sensibilizeze un pic? Se pare ca sunteti aceeasi alesi politici care sunt indiferenti la tot ceea ce se intampla in jur si se intereseaza doar de propriile persoane. Metoda bagarii pumnului in gura a fost si este metoda cu care politicienii isi bat joc de noi, cetatenii. Dar noi suntem cei care va votam domnule Manda! Cum va permiteti sa jigniti si sa aveti un comportament de derbedeu? Nu am iesit in strada pentru asta! Am iesit sa schimbam lucrurile!

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Cum am spus, prima oara cand am citit despre incident eram in metrou in drum spre casa de la lucru. Imi ia in jur de o ora jumatate doar ca sa ajung la lucru. Dupa cele opt de lucru, la care se adauga trei pe drum, sunt istovit. Nu am timp sa ma cert pe internet. Am timp doar pentru lucrurile importante. Cele care conteaza. Dar, spre deosebire de mine, dumneavoastra domnule deputat, aveti timp sa va certati pe internet si sa mai si cautati oamenii pe messanger ca sa continuati aceste dueluri. In loc sa va consumati aceasta energie rezolvand problemele tarii, ca doar din acest motiv sunteti in Parlament, nu faceti altceva decat sa stati toata ziua pe internet! Jalnic! Va propun o simpla problema de logica. Daca toata lumea din Parlament ar face la fel, ce credeti ca s-ar alege de tara aceasta? Nu vedeti in ce situatie e Romania? Avem nevoie de oameni puternici, motivati, ambitiosi care sa isi faca treaba acolo unde sunt pusi. Nu de oameni care isi petrec timpul stand toata ziua cu telefonul in mana tastand pe facebook.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Fie ca suntem in diaspora, fie ca suntem acasa, ne-am saturat. Ne-am saturat de politicieni nesimtiti, de politicieni penali, de politicieni care isi vad doar interesul personal odata ce ajung la putere. Si ne-am saturat de clica voastra. De cum va schimbati intre voi, de parca toti ati fi la fel. De modul cum va aparati intre voi. Seful tau, domnule Manda a comentat spunand: „Se pare ca n-a mai rabdat si a reactionat”. Domnule Dragnea, nici eu nu am mai rabdat si am reactionat! Ne-am saturat sa va bateti joc de noi! Noi suntem cei care va votam, cei care va alegem, si totodata suntem cei in fata carora raspundeti! E timpul ca subordonatul dumneavoastra sa raspunda!

As mai avea multe de spus la cat de revoltat ma simt, dar spre deosebire de dumneavoastra domnule deputat, eu NU sunt dispus sa ma cobor la un nivel mai prejos decat limitele bunului simt.

Un roman revoltat din diaspora,

RAUL FEEL

VEZI SI: Deputatul PSD Claudiu Manda catre un roman plecat la munca in strainatate: „Bagati-as p*** in ma-ta”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. ma psd-istule ma?mai madica ?ai mamica?ia-o-n p..a si-o ridica baietica.Tu-ti caprifoiul cui te-o imbracat de nesamtit.

  2. Tandea pe Mandea , derbedeu de Ferentari, cum mama dracu ai ajuns tu unde esti , mai boule? As vrea sa te vad la urmatoarele alegeri cum vii cu povesti nemuritoare, ca' ai sa' faci si ai sa' dregi ! Iar atunci t,i-as, baga eu un salam de negru pe ga't sa' te sufoci ! Sa' faci spume si sa' ti se umpla' gura spurcata' de sloboz! Mort,ii mamilor tale si al PSD ului cu care faci tu ceea ce faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.