Scoate banu’, că ne e foame! Tiganii din Franţa şochează cu o nouă tehnică de asalt la bancomate

Hoţii de buzunare tigani nu sunt un fenomen nou în Franţa, la Paris, oraş care de câţiva ani se confruntă cu astfel de probleme. Puradeii sunt însă din nou în prim-plan aici, după ce presa internaţională a publicat modul în care aceştia acţionează.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere de lângă catedrala Notre Dame din Paris fac de câteva zile înconjurul lumii. Acestea arată, pas cu pas, cum un grup de cinci tigani din Romania se apropie de un bărbat care se pregăteşte să scoată bani de la bancomat, fără să-i treacă prin gând ce îl aşteaptă.

Cei cinci se aşază strategic în jurul persoanei care vrea să facă o retragere de numerar, iar unul dintre tineri îl bate pe umăr în momentul în care aude semnalul că bancomatul urmează să elibereze suma solicitată.

Când bărbatul se întoarce, una dintre fetele din grup încearcă să ia banii ce se aflau deja în fanta aparatului, însă omul reuşeşte să pună cotul şi să îi acopere. După câteva parlamentări, tinerii tigani pleacă dezămăgiţi că nu au reuşit să învingă agilitatea celui pe care îl aleseseră drept ţintă. Îşi vor găsi însă o altă victimă şi vor face din nou de ruşine numele României…

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

frt1 frt2 frt3

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. politia franceza e vinovata de ce nui aresteaza si sai bage inauntru cel putin o luna pentru asa ceva ,sai trimita in bangladesh

  2. Neocomuniști din UE care le dau nespălaților de infractori țigani și altor culori drepturi sunt de fapt vinovații cei mari. Asa ca poliția europenilor nu e sigura vinovata. Va spun eu ca nu vor sa intervină de frica ca vor fi făcuți rasiști de neocomuniști.

    Etnici și toți emigranții au mai multe drepturi decât toți europenii la un loc. Amintiți-vă ca ne-au fost furate drepturile cu japca de către neocomuniști din Bruxell! Noi le plătim taxele și ii ținem acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *