Scoate banu’, că ne e foame! Tiganii din Franţa şochează cu o nouă tehnică de asalt la bancomate

Hoţii de buzunare tigani nu sunt un fenomen nou în Franţa, la Paris, oraş care de câţiva ani se confruntă cu astfel de probleme. Puradeii sunt însă din nou în prim-plan aici, după ce presa internaţională a publicat modul în care aceştia acţionează.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere de lângă catedrala Notre Dame din Paris fac de câteva zile înconjurul lumii. Acestea arată, pas cu pas, cum un grup de cinci tigani din Romania se apropie de un bărbat care se pregăteşte să scoată bani de la bancomat, fără să-i treacă prin gând ce îl aşteaptă.

Cei cinci se aşază strategic în jurul persoanei care vrea să facă o retragere de numerar, iar unul dintre tineri îl bate pe umăr în momentul în care aude semnalul că bancomatul urmează să elibereze suma solicitată.

Când bărbatul se întoarce, una dintre fetele din grup încearcă să ia banii ce se aflau deja în fanta aparatului, însă omul reuşeşte să pună cotul şi să îi acopere. După câteva parlamentări, tinerii tigani pleacă dezămăgiţi că nu au reuşit să învingă agilitatea celui pe care îl aleseseră drept ţintă. Îşi vor găsi însă o altă victimă şi vor face din nou de ruşine numele României…

Citiți și:  [ PERFORMANȚĂ! AUR convinge țiganii să se deporteze singuri. Țiganul transexual Lerca anunță că pleacă din țară ]

frt1 frt2 frt3

 

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU