“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

SCOASĂ DIN MINȚI DIN CAUZA MENOPAUZEI! După câteva pahare de băutură, o femeie a scos un cuțit și și-a înjunghiat amantul de 62 de ani!

img 3

O femeie în vârstă de 44 de ani, din județul Neamț, și-a înjunghiat mortal amantul. Incindentul a avut loc în seara de 1 decembrie, în jurul orei 23:00, în locuința bărbatului din localitatea Rediu, comuna Bâra.

Potrivit surselor noastre, după ce au consumat alcool și pe fondul unui conflict spontan, femeia ar fi luat un cuțit de bucătărie și l-ar fi înjunghiat de mai multe ori pe bărbatul în vârstă de 62 de ani.

Se pare că femeia ar fi recunoscut că l-ar fi lovit cu cuțitul în fața anchetatorilor, informează stiri-neamt.ro.

„La data de 2 decembrie, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați, cu privire la faptul că, un bărbat de 62 de ani, din Rediu, este decedat în imobilul său.

Echipa de cercetare s-a deplasat la imobilul în cauză, stabilind că cele sesizate se confirmă.

Polițiștii, coordonați de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț desfășoară activități de cercetare, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul persoanei.” – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.