DocumentareNOUTATI

Sclavul modern (DOCUMENTAR)

sclav-300x169MOTTO: “Nimeni nu este mai inrobit decat cel care crede in mod gresit ca este liber.” – Johann Wolfgang von Goethe

Servilismul modern este voluntar, susinut de acei sclavi care se târasc la suprafata pamântului. Ei cumpara marfurile care îi înrobesc pe zi ce trece, tot mai mult. Sclavii alearga dupa slujbe alienatoare care le sunt date cu multa delicatete, daca dovedesc ca sunt suficient de îmblanziti. Ei aleg stapânii carora sa li se supuna. Pentru ca aceasta tragedie absurda sa se întâmple, a fost necesar ca sclavii sa fie deposedati de constientizarea propriei exploatari si alienari. Aceasta este bizara modernitate a timpurilor noastre. Contrar sclavilor din antichitate, servitorilor din Evul Mediu sau clasei muncitoare din prima revolutie industriala, astazi vedem oameni care sunt total înrobiti.

Sclavul modern – “De la servitude moderne” -NU IGNORA ACEST DOCUMENTAR , TREBUIE VAZUT!

Sursa: Romania, trezeste-te!
SCLAVIA MODERNA – ( NU IGNORA ACEST DOCUMENTAR , TREBUIE VAZUT ) – 46 DE MINUTE !

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Un comentariu

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: