SCHIMBARI URIASE PRIVIND PENSIILE

Se anunță modificări importante!

Ministrul Muncii va face schimbări uriașe la Casele de Pensii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, este revoltată! Aceasta anunță că la Casele de Pensii se va renunța la zidurile și ghișeele care-i despart pe funcționari de cei care vin să le ceară asistență. Într-un mesaj recent de pe pagina sa de Facebook, Violeta Alexandru vorbește despre schimbările pe care le va face la Casele de Pensii.

Ce a transmis Ministrul Muncii

Acesta este mesajul pe care Violeta Alexandru l-a transmis pe Facebook:

„A venit momentul să spargem zidurile inutile care despart cetățenii de serviciile de calitate pe care le merită. Încep cu o Casă de Pensii din București. Extindem în țară.

La Casele de Pensii la care am mers, din nou, astăzi mă revoltă să văd pensionarii stând cu spatele aplecat cerând informații printr-o ușiță sau fereastră dincolo de care angajatul Statului stă comod pe scaun. De ce să nu stea și angajatul și pensionarul pe câte un scaun? Aici vin oameni în vârstă, mulți în baston, oameni care așteaptă în picioare să le vină rândul.

Faptul că există un zid cu o fereastră care se deschide când consideră reprezentantul instituției denotă că între Stat și cei pe care îi deservește există un obstacol. Pe care îl vom înlătura ca cele două părți să fie egale iar comunicarea și parcurgerea actelor dintr-un dosar să se facă în cele mai transparente și umane condiții. Nu vreau nimic ieșit din comun, vreau normalitate. Vor lua loc la o masă simplă, cu toate hârtiile la vedere, cu pensionarul așezat comod pentru a pune toate întrebările pe care le are.

Obișnuite sau mai puțin obisnuite, inițiativele mele au legătură cu faptul că îmi pasă de oameni.

În curând desființăm zidurile. Pensionarii și angajații Statului se respectă între ei”, a scris Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vineri seara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.