Schimbare majoră la plata pensiilor. Cum îşi vor lua pensionarii banii, începand cu luna iulie. Anunţul a fost făcut în şedinţa de Guvern

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, în timpul şedinţei de Guvern de ieri, că s-a luat decizia ca plata pensiilor să se facă până la data de 15 a fiecărei luni, măsura urmând a fi aplicată începând din luna iulie.

Dăncilă a spus că Guvernul nu mai acceptă întârzieri în ceea ce priveşte plata pensiilor, în condiţiile în care pensionarii îşi planifică pensia de la o lună la alta.

„Am avut judeţe în care s-au înregistrat întârzieri la plata pensiilor. Noi ştim că pensionarii îşi planifică pensia de la o lună la alta şi nu putem accepta să avem întârzieri în ceea ce priveşte plata pensiilor.

Citiți și:  Dacă mai trăiesc, pensionarilor li se recalculează veniturile aferente perioadei comuniste. Cine este afectat

Ştim că plata pensiilor se făcea în perioada 9-28 ale lunii, 28-30,31 după caz, plata pensiei se făcea la ghişeu. Noi vrem să înlăturăm aceste întârzieri şi am hotărât ca plata pensiei până la 15 ale lunii în curs, în fiecare lună începând din luna iulie”, a anunţat premierul Viorica Dăncilă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile