Schimbare majoră în cazul Caracal! Mama Luizei a dat o declarație năucitoare: „Fetele au fost traficate! Garantat!”

Chiar dacă au trecut atâtea luni de când Luiza și Alexandra au dispărut, cazul e departe de a fi rezolvat.

Schimbare majoră în cazul Caracal! Mama Luizei Melencu a stat 11 ore la sediul DIICOT pentru a vedea ce probe au adunat procurorii în toate cele șapte luni ce au trecut de la dispariția fiicei sale.

Femeia este astfel convinsă că Luiza a fost traficată. Procurorii sunt presați de timp să schimbe strategia de anchetă în cazul Caracal, suspectul principal, Gheorghe Dincă, ar putea scăpa din arest, deși a recunoscut două crime, dacă nu este trimis mai repede în judecată.

„Eu, una, nu am văzut vreo probă că aceste două fete au fost ucise, în afară de declarația lui (n.r.- Gheorghe Dincă). Toate declarațiile date de alte persoane sunt contradictorii. Fetele, garantat și sută la sută, sunt traficate!”, a spus mama Luizei Melencu, potrivit a1.ro.

Tânăra care apare în filmarea prezentată de Alexandru Cumpănaşu și despre care acesta a spus că ar fi Luiza Melencu, a declarat că nu are nicio legătură cu fata dispărută din Caracal.

„Nu am nicio legătură. Nu îmi amintesc exact de acea seară”, spus fata.

Ea susţine că s-a dus în Italia pe cont propriu şi tot ce îşi doreşte este ca materialul video cu faţa ei să nu mai apară la televizor.

Ea susţine că s-a dus în Italia pe cont propriu şi tot ce îşi doreşte este ca materialul video cu faţa ei să nu mai apară la televizor.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *