Schimbare de ULTIMA ORA la vârful PSD. Cine îi ia locul Gabrielei Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a demisionat din funcția de vicepredinte al PSD. Firea a făcut acest gest în timpul ședinței Comitetului Executiv Naţional al PSD, chiar când se discuta sancționarea ei. Anterior, Gabriela Firea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti, iar CEx-ul a decis dizolvarea organizaţiei PSD Ilfov, pe care Firea o conducea.

Primarul Sectorului 6 din Bucureşti, Gabriel Mutu, a fost votat, în şedinţa CExN al PSD care se desfăşoară la această oră în Parlament, preşedinte interimar al organizaţiei social-democrate din Capitală.

Discuţiile din CExN vin după ce Gabriela Firea a demisionat, înaintea şedinţei, din funcţia de preşedinte interimar PSD Bucureşti, spunând că şi statutul ar trebui amendat deoarece nu este normal ca un interimat să fie asigurat timp de doi ani.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

De asemenea, primarul Capitalei i-a dat preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, trei foi scrise de mână în care îşi anunţă demisia şi îşi motivează gestul prin faptul că formaţiunea a abandonat proiectele mari ale Capitalei, cum ar fi Centura ocolitoare, metroul sau ELCEN.

„Consider că programul politic şi administrativ, cu sprijinul căruia atât eu, cât şi PSD, am câştigat alegerile locale din Bucureşti în anul 2016, a fost abandonat. O serie de autorităţi centrale au blocat sau întârziat proiectele mari ale Capitalei: Centura ocolitoare, ELCEN, metrou”, a scris aceasta.

VEZI SI: Breaking news: Gabriela Firea A DEMISIONAT!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile