Scene ULUITOARE in Senatul Romaniei: Carantinarea şi izolarea românilor, la un coniac cu pisici

Scene inedite. la dezbaterea de ieri seară pe tema Legii carantinării, ajunsă în Senat, în calitate de cameră decizională. Senatorul PNL Daniel Fenechiu a făcut show, cu o sticlă de coniac, în timp ce se discuta despre legea care decide ce pățesc românii infectați cu coronavirus.

„Dezbaterile din Comisia Juridică a Senatului s-au terminat azi noapte, în jurul orei 1.20, în scene haluciante. Senatorul PNL, Daniel Fenechiu, avocat, în transmisie live de acasă, a adus în timpul dezbaterilor pe lege la cadru o sticlă fină de coniac, a ciocnit cu sticla de coniac şi a continuat dezbaterile pe proiectul de lege privind carantinarea şi izolarea românilor. Senatorul a spus că la ora aceea are nevoie de o palincă şi, pentru că n-are palincă, foloseşte coniacul.

“Un coniac din anul naşterii mele, are 50 de ani. Aşa, când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează crativitatea, e foarte, foarte ok. Şi ca lumea să nu ştie ce fac, bem din ceşcuţă. Ştii, că pe vremuri, când eram elev, şi încălcam anumite reguli, îmi puneam în ceşcuţă. Noroc!”, a spus Fenechiu, într-un moment de relaxare al comisiei către colegii săi care au recunoscut că senatorul le-a făcut poftă de coniac şi i-au recomandat lui Fenechiu să bage sticla de băutură sub masă.

Ulterior, senatorul PNL a spus că are poftă şi de peşte care ar merge cu coniacul iar, mai târziu, tot acesta a început să mângâie şi o pisică pe care a adus-o la cadru şi a arătat-o şi comisiei în timpul dezbaterilor”, scrie presacurată.ro.

Sursa; stiripesurse.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *