FOTO+VIDEO – Scene TERIFIANTE in Centrul Vechi: bărbat lăsat LAT pe asfalt după ce a fost bătut de TIGANI

t1

TIGANII – MAI RAU CA ANIMALELE! AU LUAT LA BATAIE DOI TINERI SI PE MAMA ACESTORA

Cei care evită Centrul Vechi au în continuare toate motivele să o facă fiindcă autorităţile nu sunt în stare să asigure siguranţa cetăţenilor în această zona a oraşului.

Elocvent este ceea ce s-a întâmplat acolo marţi seară cand un grup de tigani a inceput sa-si faca de cap.

I-au lovit şi mama, fratele a rămas fără încălţări

Ionuţ Afrăsânei, un botoşănean de 32 de ani, care locuieşte la o casă de lângă fostul Cinema Luceafărul, a fost bătut crunt în parcarea dinspre Ion Pillat. Chiar în apropierea domiciliului mai mulţi tigani, trei după unii oameni, cinci după alţii, s-au năpustit supra sa. I-au cărat pumni şi picioare fără nici o urmă de milă, însă nu s-au mulţumit doar cu atât şi au folosit şi o bâtă de baseball. Mama sa, pensionară, a încercat să îi sară în ajutor, însă a povestit că a fost la rândul ei lovită peste faţă, în timp ce fratele său, văzând ce se întâmplă, a coborât în pijamale şi a fost pur şi simplu descălţat.

„Eu sunt bolnav cu inima, am operaţie, dacă îmi dădea una muream. Nu se mai pote aşa ceva, chiar nu putem trăi aici?”, spunea Gelu Ivan, fratele celui bătut.

Ionuţ Afrăsânei a rămas minute bune întins în parcare, abia respirând, cu o mulţime de urme de violenţă la cap şi la mâini. Spunea că l-au bătut tiganii şi că i-au furat telefonul.

„Mamă, ridică-mă te rog de aici”

S-a sunat la 112 şi în scurt timp la faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi, care au declanşat o anchetă, aflând şi că unul dintre agresorii tigani ar fi un anume „Aramis”, cunoscut de oamenii legii pentru comportamentul său şi care ar locui spre Liceul Pedagogic.

„Mamă, ridică-mă te rog de aici”, i-a cerut în mai multe rânduri Ionuţ Afrăsânei celei care i-a dat viaţă, însă Victoria Ivan i-a răspuns plângând, „nu poate mama să te ridice, nu am putere”, pensionara mulţumindu-se doar să-l ţină de mână.

„Nu mă lăsa”, i-a strigat Ionuţ Afrăsânei şi fratelui său, care reproşa continuu forţelor de ordine faptul că a trăi în Centrul Istoric a devenit aproape imposibil.

7 milioane de euro cheltuite degeaba pentru cea mai nesigură zonă a oraşului

La câteva minute după poliţişti şi jandarmi, la faţa locului a sosit şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Bărbatul bătut a fost ridicat şi pus pe o targă, momente în care agresatul s-a văitat din cauza durerilor.

Ziarul Botoşăneanul a prezentat în nenumărate rânduri ce se întâmplă în Centrul Vechi, de la dispute la chefuri nebune, însă reacţia autorităţilor a fost nulă, orice trecere prin zona istorică a oraşului fiind o adevărată aventură, iar asta după ce s-au cheltuit 7 milioane de euro pentru renovarea acestei părţi a urbei.

CITESTE SI:

t2

t1

t3

t4

t10

t8

t7

t6

t5 t11

t12

t13 t14

t15

t20

t19

t17

t16

t21

t22

t23

t24

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

7 comentarii

  1. Autoritatile sunt cumva neputincioase in fata tiganilor?????

    • Lipsa de interes… nu-s neputincioase… in cur le doare. Ele isi dau silinta pentru apararea tiganilor… nicidecum a romanilor.

  2. Sa va iau tot neamu si sa il gazez. Nenoricitii draq. Cum sa fiti integrati in romania. Integrare in camera de cazare pentru voi.

  3. M*** TIGANILOR! ADUNATI TOTI INTR-UN LOC SI A******!!!

  4. Tiganii trebuie ************ pana la ultimul. Si asa se va intampla. ***********!

    • O favoare te-as ruga. Nu mai ma forta sa-ti cenzurez comentariile. Intelege ca ceea ce faci tu este interzis de lege si nu pot aproba unele lucruri oricat as vrea. Incerca sa te exprimi mai normal. Multumesc.

  5. nu inteleg de ce tarile din toata europa nu ii integreaza ei au tot urlat ca la noi sint o minoritate maltratata si tot cei din afara au sarit cu ajutoare pentru tigani si cu gura pe noi trbuie neapaat sa ii facem pachet si sa ii trimitem prin posta? eu sint de acord daca am fi sa scapam de ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.