Scene SOCANTE. Polițist a fost BATUT cu bestialitate în plină stradă

Un poliţist local a fost atacat pe stradă în municipiul Baia Mare, după ce un cetăţean a aruncat cu o piatră în maşina sa, acesta oprind pentru a evalua pagubele produse, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

„Bărbatul (poliţistul local n.red.) a relatat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grănicerilor, dinspre Mihai Eminescu, a observat o persoană care a aruncat cu o piatră înspre maşina sa. Ulterior, aceasta, împreună cu alte trei persoane, l-ar fi agresat pe bărbatul de 51 ani. Posibilii agresori nu au mai fost găsiţi la faţa locului”, a spus Ionela Cozma.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a rămas sub supraveghere medicală şi pentru investigaţii de specialitate.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Directorul medical al SJU Baia Mare, Vasile Pop a declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul a suferit o intervenţie chirurgicală, iar stare sa de sănătate este stabilă.

” Pacientul a fost operat, starea sa de sănătate este stabilă şi va rămâne în spital cel mult opt zile, însă totul depinde de evoluţia stării de sănătate”, a spus Vasile Pop.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO