Scene șocante într-un parc din România. Un copil a fost bătut crunt VIDEO

Doi părinţi au agresat cu bestialitate un minor, supărați că fiul lor a fost lovit cu o minge.

Incident teribil într-un parc din județul Timiș ! Un copil a fost agresat vineri după amiază cu bestialitate de către doi părinți. Totul a început cu o întâmplare normală care s-a transformat însă într-o tragedie. Un copil în vârstă de 3 ani a ajuns într-un parc din localitatea Parta, unde mai mulți tineri se jucau cu o minge.

Micuțul, care nu era însoțit de cineva, a fost lovit din greșeală cu mingea, după ce a încercat și el să se joace cu ea. Gestul celui care l-a lovit nu a fost unul intenționat dar copilul a început să plângă după ce a fost lovit. Părinții copilului mic care îl căutau au auzit zgomot şi au venit în parc unde l-au găsit plângând. Întâmplarea le-a stârnit o furie teribilă, devenind agresori.

Tatăl copilului de 3 ani, agresor nemilos

Furioși deoarece copilul lor fusese lovit, părinții s-au îndreptat către un tânăr care avea mingea în mână și l-au bătut crunt. Din înregistrarea video reiese cum tatăl copilului îl ridică pe adolescent iar apoi îl aruncă la pământ. Băiatul și-a rupt clavicula, după ce a fost trântit la pământ de tatăl furios.

Mama copilului a început bătaia

Mama copilului mic l-a lovit pe băiat cu pumnii, palmele. Apoi chiar s-a urcat pe el când el se afla deja la pământ. Băiatul a căzut în cap după ce a fost agresat de către părinții copilului de 3 ani. Potrivit martorilor, bărbatul era cunoscut drept o persoană violentă, care a mai agresat alți minori.

Potrivit relatărilor apărute în presa locală, polițiștii au venit la fața locului dar nu au luat nicio măsură față de agresori. Antena 3 afirmă că oamenii legii i-ar fi întocmit bărbatului dosar penal pentru lovire, acest lucru după ce imaginile în care se vede agresiunea au apărut în spațiul public, potrivit romaniatv.net.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.