Scene şocante într-o cafenea din tara: Un tigan s-a „jucat” cu penisul printre produsele din magazie! (VIDEO)

Scene şocante, filmate într-una dintre cele mai vizitate cafenele din mall-ul orădean Lotus Center, circulă pe internet! Un tigan cu probleme psihice care cerşea prin local a fost obligat de angajaţii de la Pellini Top Cafe să-şi etaleze organul genital şi a fost filmat în timp ce şi-l atingea de produsele din magazia localului.

Stupizii din magazie

În filmare se vede cum tânărul, cu vizibile probleme de coordonare, a fost pus de angajaţi să-şi scoată organul şi s-a apucat să şi-l scuture, iar apoi l-a „plesnit” de o sticlă de bere şi de rafturile pe care se aflau depozitate produsele.

Cazul a fost semnalat BIHOREANULUI de una dintre clientele cafenelei, care s-a declarat revoltată de ceea ce s-a întâmplat, adăugând detalii la imaginile care apar pe scurta filmare.

„Au profitat de un om cu probleme psihice, punându-l să bage penisul în lapte, cafea, bere, să urineze pe sticlele de suc. Că dacă nu face asta, nu va mai fi lăsat să cerşească. Eu merg să beau cafea acolo, şi să aud că a făcut ceea ce a făcut. Nu le este ruşine?!”, a relatat cititoarea.

Potrivit sursei citate, povestea scabroasă a ieşit la iveală după ce bărbatul din înregistrare, care-şi ţinea banii strânşi din cerşit la una dintre clientele localului, i-ar fi cerut acesteia să i-i returneze, iar femeia nu ar fi vrut. Individul s-a plâns pe Facebook că respectiva i-a furat banii şi a ameninţat că face publică filmarea dacă nu îi vor fi returnaţi.

Patronul Pellini Top: Un angajat a fost dat afară!

Ulterior, tânărul ar fi şters postarea. Înregistrarea circulă, însă, de o bună bucată de vreme, între angajaţi şi clienţii cafenelei şi a ajuns, astfel, şi la patronul localului, Cristian Terec.

Acesta susţine că, imediat după ce a aflat de incident, a luat măsuri împotriva celor implicaţi. „S-a întâmplat în urmă cu aproximativ două luni, din câte ştiu şi au fost trei angajaţi ai localului implicaţi. Unul a fost concediat, alţi doi penalizaţi la salariu. În magazie s-a făcut curăţenie generală, cei trei au fost obligaţi să dezinfecteze toate produsele”, spune Terec.

Patronul Pellini Top susţine că nu a văzut înregistrarea. „Dacă o vedeam, poate mergeam şi la Poliţie. Am preferat să nu mă uit”, zice el, susţinând că tânărul filmat nu are discernământ şi venea la local adus de o tânără. „Nu mai are permisiunea de a intra în cafenea ori pe terasa localului. A venit la un moment dat, după acel incident, o domnişoară, să mă roage să-l las în local. Am refuzat categoric”, explică patronul localului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.