Scene șocante în Capitală. Un elev s-a aruncat de la etaj după o ceartă cu prietena sa

Un elev de 15 ani s-a aruncat, sambata seara, de la etajul 4 al unui bloc, după o ceartă cu iubita sa. Tânărul a supraviețuit ca prin farmec și a fost transportat de urgență la spital.

Poliţiştii iau în calcul varianta unei tentative de sinucidere deoarece tânărul tocmai ce se certase cu iubita.

Adolescentul a căzut de la etajul patru al blocului în care locuiește în sectorul 2 al Capitalei. El a scăpat cu viață, pentru că a o copertină a atenuat impactul.

„S-a auzit o bufnitură și am ieșit afară..era întins pe jos..un adolescent de aprox 15 ani. Știți ce a avut. Am înțeles că era bolnav” , povesteşte o vecină.

Elevul a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Prima ipoteză luată în calcul de polițiști este cea a unei tentative de sinucidere pentru că, potrivit unor surse, adolescentul s-a certat cu iubita lui.

Vecinii spun că adolescentul de 15 ani era cunoscut cu probleme și chiar era considerat un pericol public. Asta pentru că nu de puține ori a aruncat de la balcon diverse obiecte pe care le găsea în casă.

Poliția anchetează cazul și urmează să refacă filmul complet al incidentului, scrie Realitatea TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.