Scene șocante! Elevă filmată în timp ce este bătută și scuipată de o colegă / VIDEO

Scene la Craiova. O elevă, în vârstă de 13 ani, a fost bătută și scuipată de o colegă de aceeași vârstă. Imaginile au fost postate pe Facebook.

O elevă de 13 ani din Craiova a fost bătută și scuipată de o colegă de aceeași vârstă. Privitorii scenelor au filmat cu telefonul mobil confruntarea dintre eleve, iar imaginile au fost postate pe Facebook. Ulterior, clipurile video au fost preluate și postate de pagina de Facebook ”Lumea Bună” pentru a trage un semnal de alarmă. În descrierea lor, administratorul paginii a scris: „Bullying-ul în școlile din Craiova a ajuns la cote alarmante. Vă publicăm câteva materiale primite în exclusivitate pe adresa noastră. Reclamarea acestor fapte antisociale nu înseamnă „a pârî”! Sună la 112 și reclamă IMEDIAT!”.

După publicarea imaginilor pe Internet, polițiștii din Craiova s-au autosesizat și fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a dispunerii măsurilor legale care se impun. Oamenii legii le-au identificat pe cele două minore implicate în scandal.

„Având în vedere imaginile apărute pe o reţea de socializare, în care mai mulţi tineri sunt implicaţi în altercaţii, poliţiştii craioveni s-au sesizat din oficiu şi fac verificări în vederea identificării tututor persoanelor implicate şi a dispunerii măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Părinții elevelor nu au dorit să depună plângeri penale în cauză. Cu toate acestea, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională tatălui fetei agresive.

„Părinţii minorelor nu au dorit să depună plângeri penale în cauză, însă poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională tatălui fetei care ar fi exercitat actele de violenţă. De asemenea, persoanele implicate au fost avertizate cu privire la măsurile ce pot fi dispuse în situaţia în care vor mai fi implicate în astfel de altercaţii”, au mai explicat polițiștii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *