SCENE SOCANTE. BATAIE la ProTV! Mihaela Rădulescu și-a luat la pumni rivala


Prezentatoarea show-ului „Ferma”, Mihaela Rădulescu, s-a implicat într-un mare scandal cu fosta producătoare a emisiunii. Aceasta ar fi luat-o la palme pe cea din urmă, sătulă fiind de condițiile capricioase în care a trebuit să filmeze.

Lumea televiziunii este șocată. Unul dintre cele mai populare show-uri de la PRO TV, Ferma, este împânzit de scandaluri. Cel mai mare scandal ar fi izbucnit în culisele reality show-ului de la PRO TV. Mihaela Rădulescu ar fi agresat-o fizic pe fosta producătoare.

La scurt timp după ce filmările la „Ferma” s-au terminat, mai multe amănunte neașteptate au ieșit la iveală. Din câte se pare, tensiunile din spatele camerelor au atins cote alarmante, iar filmările show au fost pline de episoade tensionate între membrii echipei de filmare.

Mihaela Rădulescu și unul dintre membrii staff-ului au fost protagoniștii unor scene violente. Din câte se pare, prezentatoarea ar fi agresat-o fizic pe fosta producătoare. Conducerea PRO TV nu a vrut ca acest incident să iasă la lumină.

Potrivit Cancan, cei care au lucrat la această producție au fost foarte nemulțumiți de condițiile cu care ar fi trebuit să se confrunte la filmări.

„Mihaela Rădulescu a agresat-o fizic pe fosta producătoare și totul a fost mușamalizat cu acordul managementului. În Ferma se muncea 14 ore pe zi cel puțin și angajații au fost terorizați. Oamenii sunt gata să se revolte pentru că au muncit sub teroare 3 luni, în frig și în condiții de sclavie”, potrivit unei surse din echipa de filmare.

Trei dintre edițiile reality-show-ului „Ferma” au fost amendate de CNA cu 10.000 de lei pentru injurii și limbaj cu conotații sexuale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *