“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

SCENE HORROR! MAI MULȚI INDIVIZI S-AU BĂTUT CU SĂBII ȘI TOPOARE

masinapolitie

Un conflict a avut loc în Brăila, în urmă cu o zi, în urma căruia două persoane au ajuns la spital. Trei indivizi au atacat mai multe persoane într-un cafe-bar din oraș. Mai întâi au lovit geamurile localului, iar, mai apoi, s-au luat la bătaie cu alți patru bărbați. În urma conflictului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Întregul incident a avut loc în cartierul Vidin din Brăila. Oamenii legii din cadrul Biroului Ordine Publică au sesizat faptul că trei bărbați, care aveau asupra lor topoare și săbii, loveau ferestrele unei societăți comerciale. Cei trei indivizi au fugit, după ce i-au văzut pe polițiști, scrie Adevărul.ro.

Surse judiciare: „Era sânge ca la măcelărie”
Cei trei indivizi care au distrus barul și au rănit două persoane ar fi avut un conflit cu alți patru brăileni care, la momentul respectiv, se aflau în cafe-bar. Doi bărbați, de 41 și 45 de ani, au ajuns la spital. Sursele judiciare au transmis că întregul local a fost distrus și au fost utilizate săbii și topoare. Oamenii legii au identificat cele trei persoane care au distrus barul și au atacat persoanele și sunt căutate de poliție. În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

„Era sânge ca la măcelărie şi tot barul a fost distrus. S-au folosit topoare şi săbii”, au declarat surse judiciare, pentru Debraila.ro.

Sursa: cancan.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.