SCENE DE COSMAR pe DN1.Doua femei AU MURIT intr-un TERIBIL accident

Un accident extrem de grav a avut loc, marţi dimineaţa, înainte de ora 8.00. Două femei și-au pierdut viața, marți dimineața, într-un accident produs pe DN1, zona Băicoi.

Trei mașini au fost implicate, iar cauza probabilă o reprezintă nepăstrarea distanței în mers.
UPDATE. Traficul s-a reluat în condiţii normale pe DN1 Ploieşti – Braşov, la Băicoi, unde marţi dimineaţa a avut loc un accident în care două persoane au murit, iar o alta a fost rănită, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

La fața locului au intervenit medicii de la Ambulanță, echipaje SMURD, SMURD – terapie intensivă mobilă, de descarcerare și de pompieri, informează Realitatea de Prahova.

Potrivit ISU Prahova, din cele șase persoane aflate în autoturisme, una a fost găsită decedată, iar în cazul alteia, încarcerată și în stop cardio-respirator, decesul a fost pronunțat după ce manevrele de resuscitare efectuate la fața locului au rămas fără rezultat.

Victimele care și-au pierdut viața erau femei cu vârste de 45, respectiv 73 de ani.

Încă un bărbat, în vârstă de 77 de ani, aflat în una dintre mașinile implicate a fost rănit grav și transportat la spital.

La momentul accidentului, IJP Prahova a anunțat că traficul de pe DN 1 a fost deviat pe rută ocolitoare, prin Băicoi. Ulterior, traficul a revenit la normal.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU