Scene de COSMAR. Asistentă medicală, găsită moartă într-un pârâu

O asistentă medicală a fost găsită moartă într-un pârâu care traversează localitatea Vad, judeţul Cluj. Soţul femeii a fost cel care a găsit-o fără suflare în apă şi a sunat îngrozit la 112. Până la sosirea medicilor, bărbatul a încercat să-i acorde primul ajutor, însă toate eforturile lui s-au dovedit a fi zadarnice.

Asistentă medicală, găsită moartă într-un pârâu din Cluj. Soţul femeii a plecat în căutarea ei, după ce a constatat că nevasta lui dispăruse în mod misterios.

Bărbatul a pornit în căutarea nevastei sale, pe care a găsit-o în apa unui pârâu, la aproape 100 de metri distanţă de casă. Cuprins de spaimă, a scos-o din apă şi a sunat de urgenţă la 112.

Până la sosirea medicilor, omul a încercat din răsputeri să-şi readucă în simţiri soţia. Manevrele de resuscitare au fost continuate şi de echipajul ambulanţei. Din păcate, medicii nu au mai reuşit să-l readucă la viaţă pe femeia de 50 de ani, relatează Dejeanul.ro.

Trupul asistentei medicale a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Medicii legişti vor stabilit dacă femeia a murit în urma înecului. De altfel, pe trupul victimei au fost descoperite mai multe zgârieturi, provocate, cel mai probabil, în urma căzăturii în pârâu.

Din primele cercetări, nu există suspiciuni cu privire la moartea asistentei medicale. Anchetatorii iau în calcul şi ipoteza potrivit căreia femeia s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut cu faţa în apă, fără ca nimeni să o poată ajuta.

În august 2020, o asistentă medicală a murit după ce a fost înjunghiată de iubitul gelos, tot în judeţul Cluj. Crima înfiorătoare a avut în plină stradă. Originară din Suceava, tânăra de 30 de ani a fost atacată de individ care a apoi s-a făcut nevăzut. Câteva ore mai târziu, cel acuzat de omor a fost găsit în casa părinţilor săi, la Suceava.

Sursa: romaniatv.net

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!