Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATIPOLITICA

Scenariul secret al PSD după arestarea lui Voiculescu

plan-secret

Scenariul secret al PSD după arestarea lui Voiculescu, ca urmare a condamnării din Dosarul ICA, pus la cale de Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sebastian Ghiţă, va dinamita piaţa media din România şi va duce la dispariţia Partidului Conservator.

Conform acestui scenariu, PC va fuziona cu PSD, pentru Antena3 se va face o ofertă de cumpărare, iar Jurnalul Naţional, care are pierderi uriaşe, va fi închis. Aşa-zişii grei de la Antena3 au primit deja oferte generoase de la Sebastian Ghiţă. Radu Tudor ar putea fi cooptat de Ponta pentru ocuparea şefiei unui important serviciu de informaţii. Sebastian Ghiţă a dat deja un semnal de optimism la postul pe care îl patronează, spunându-le să se pregătească să fie numărul 1.

Singurul care pare pus pe gânduri de aceste planuri este Viorel Hrebenciuc, silit în acest fel să-şi diminueze drastic puterea uriaşă pe care o deţine, prin sute de interpuşi, în statul român. Oricum, urmează vremuri foarte interesante…

Sursă Comisarul

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.