“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITAR

Scenariul HORROR pregătit de generalii de la Kiev: Ucraina rezistă doar 60 minute în fața Rusiei!

ucraina 696x484 1

Ucraina rezistă doar 60 minute în fața Rusiei! Kievul caută soluții de criză

Generalii ucraineni au creionat un scenariu de coșmar, în cazul unui atac militar al Rusiei. Ucraina nu ar rezista mai mult de o oră fără o infuzie masivă de resurse militare din partea occidentului, sunt de părere oficialii responsabili cu securitatea. Or, președintele american Joe Biden a spus clar că SUA nu vor trimite trupe în Ucraina, în cazul unei invazii a Rusiei.

Biden l-a avertizat pe omologul său rus, Vladimir Putin, că un atac asupra Ucrainei va genera „consecinţe severe”, iar armata americană ar putea suplimenta trupele în ţările est-europene, subliniind însă că nu vor fi trimişi militari pe teritoriul ucrainean, notează Mediafax.

Deși armata ucraineană a primit noi tancuri, vehicule blindate și arme pentru soldații din linia întâi care luptă cu separatiștii susținuți de Kremlin, nu ar fi suficient pentru a respinge un atac pe scară largă din partea Rusiei.

Șansele Ucrainei în fața Rusiei sunt nule
Cu peste 100.000 de trupe rusești masate acum la granița de est, nord și sud a Ucrainei (estimările variază în funcție de surse) și mai multe trupe pe drum, până și oficialii militari ucraineni responsabili de apărarea țării admit că, fără noi resurse semnificative, forțele lor nu au șanse să facă față unei ofensive declanșate de Moscova.

„Nu există suficiente resurse militare pentru respingerea unui atac pe scară largă a Rusiei dacă el începe fără susținerea forțelor Occidentale [pentru Ucraina]”, spune generalul Kirilo Budanov, directorul serviciului de informații al armatei ucrainene.

Scenariu de coșmar
Budanov și-a prezentat scenariul de coșmar al unei invazii rusești care ar începe cu atacuri aeriene și cu rachete care ar viza inițial depozitele de muniție și trupele din tranșee, afirmând că trupele ucrainene ar deveni incapacitate într-un timp foarte scurt iar conducerea forțelor armate și-ar pierde abilitatea de a coordona apărarea și aprovizionarea frontului.

Responsabilitatea continuării luptelor ar cădea apoi asupra comandanților din linia întâi. „Ei vor rezista cât timp vor avea gloanțe”, afirmă Budanov, adăugând că „vor folosi tot ce au la dispoziție dar credeți-mă că, fără rezerve, nu există vreo armată în lume care să poată rezista. – Sursa: Ziarul National

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.