SCENARIUL DE ULTIMĂ ORĂ! S-A SINUCIS COSTIN MĂRCULESCU?!


Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă, în stare de putrefacție, în noaptea de miercuri spre joi. Există și un scenariu horror, varianta de a-și fi luat viața. Asta pentru că, în urmă cu mai mulți ani, spunea, la o televiziune, că ar fi în pragul sinuciderii. 

În ultima perioadă, actorul Costin Mărculescu ar fi avut grave probleme financiare. Depresia ar fi putut juca un rol în cazul morții lui, a variantei sinuciderii. Într-un interviu pentru wowbiz.ro, Costin Mărculescu avansa chiar această idee, sigur, neluată în calcul la acea dată. El spunea atunci că este un campion al ghinioanelor și că se simte la capătul puterilor. Totul din cauza marilor probleme financiare care nu-i dădeau pace.

„Am lacrimi în ochi pentru că, din 2005, mă pot considera un campion al ghinioanelor. Când Mădălina Manole a făcut acel gest am considerat o prostie și o nebunie ce a făcut ea, dar în această ultimă perioadă o înțeleg. Am trecut prin niște momente foarte dificile și foarte mult timp în acești 8 ani am stat între patru pereți și am înnebunit uitându-mă la televizor”, declara Costin Marculescu.

Tot atunci, Costin Mărculescu vorbea despre agenția de modele pe care o avea. „Din 99 până în 2005, agenția mea a avut cam 25.000 de absolvenți. În mod normal, trebuia să fiu miliardar, numai că eu am dat întotdeauna cu 10 mâini la toți de lângă mine, începând de la angajații mei care erau cam 150, am dat pâine la cam 150 de oameni și la cam 50 de artiști cu care am colaborat. Foarte mulți din ambele categorii, după 2005, când cineva mi-a distrus agenția, mulți nu mi-au mai dat niciun telefon! Ceea ce nici nu mă miră, pentru că de multe ori oamenii sunt ok cu tine când au avantaje”, a declarat Costin Marculescu.

Cea mai bună prietenă a celui care a trecut în neființă, Mara Bănică, a transmis un mesaj sfâșietor. „Nici nu știu ce pot să spun sau cum să spun. Reprim realitatea, cumva. Cu toate astea… Dumnezeu să te ierte, Costine!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Anunțul morții actorului Costin Mărculescu a fost făcut în timpul emisiunii lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”, de pe Antena1. „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

Sursa: cancan.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.