OPINII

Scenariu șocant! Cine o aduce înapoi pe Kovesi după condamnarea lui Dragnea

dragnea kovesi

Ingrid Mocanu a criticat-o dur pe Viorica Dăncilă în urma condamnării liderului PSD, Liviu Dragnea. Avocata speră ca PSD să o dea jos cât mai curând, înainte de a-l pune la Justiție pe Tudorel Toader sau chiar pe Kovesi.

”Viorica a înțeles din tot acest circ că PSD a fost prea dur și a făcut prea multe lucruri în țărișoară… ea oricum a făcut totul … pentru scopul bine urmărit… poate îl aduce înapoi la justiție pe Tu-Dorel … sau poate o pune direct pe Kovesi, acum că a rămas fără EPPO.
Acum, că și-a tras partid, din secretară de școală de provincie, cică să fie toți cuminți și să spună că sunt cu statul de drepți.
Adică nu a înțeles nimic femeia… nici nu putea. Sper ca liderii PSD cu scaun la cap să își aleagă un șef/șefă curajos/oasă, care să înțeleagă că nu aceasta este soluția.

Dacă trece de partea Securității, PSD nu va mai trece pragul la următoarele alegeri.
Mesajul de forță și de echilibru este singurul câștigător.
Dacă nu … sinucidere ușoară!
PS – a nu se înțelege că sunt de acord cu ce a făcut (sau mai exact, cu ce nu a făcut) Liviu Dragnea.”, a scris Mocanu pe Facebook.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.