Scenariu SOC. România blocată! ‘Klaus Iohannis nu va face nicio altă propunere de premier mult timp’

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, susține premierul Florin Cîțu că se va agăța de scaunul de premier și „vom fi într-un interimat foarte lung”: „Ce înseamnă mult timp? Poate să însemne și 3 ani până în 2024”.

„Florin Cîțu își dezvăluie strategia post-moțiune. Dacă trece moțiunea, el tot nu pleacă, ci se va agăța de scaunul de premier și . Nu de alta dar încă sunt bani publici de luat prin noul PNDL. Aviditatea de putere e atât de mare încât nu mai contează nicio constituție sau nicio regulă. Guvernul Cîțu va pica, dar Klaus Iohannis nu va face nicio altă propunere de premier mult timp. Așa că rămâne tot domnul Cîțu mult timp. Ce înseamnă mult timp? Poate să însemne și 3 ani până în 2024”, a scris pe Facebook Claudiu Năsui.

Citiți și:  Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu, atacati DUR de Cîțu. Ce obsesie are fostul premier

Acesta a afirmat că singurul lucru care se va schimba va fi faptul că guvernul interimar nu va mai putea da OUG-uri, lucru care este foarte bun. Dacă apare vreo urgență reală există întotdeauna procedura de urgență în parlament, afirmă fostul ministru USR PLUS.

„E incredibil cum niște oameni în văzul tuturor dau foc la țară fără să le pese de nimic altceva decât de interesul lor de partid. Au întors țara pe dos și au condamnat zeci de mii de români din cauza unui congres de partid. De mai multe săptămâni pentru ei nu mai contează constituția, regulile, democrația, nimic. Tot ce contează este să se țină agățați de putere ca să creeze noi sinecuri pentru activul de partid și să dea noi tunuri pentru grupurile de interese care îi susțin”, a mai scris Năsui.

Citiți și:  SURSE Ciolacu ii da ULTIMATUM lui Florin Cîțu: mesaj tranșant în interiorul PSD in criza facturilor

El spune că în tot acest timp, oamenii au parte de creșteri de taxe și impozite, „nu de alta, toți banii aceia care merg în PNDL-uri și pensii speciale trebuie să vină de undeva”.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *