Scenariu-șoc pentru Primul-Ministru! Dăncilă NU mai vrea să fie Premier!

Viorica Dăncilă nu ar mai vrea să conducă guvernul României și ar dori să plece, spun surse din presă. Dăncilă își pregătește ieșirea într-o manieră grandioasă.

Deși a respins în mai multe rânduri această variantă, tot mai multe voci vorbesc despre o plecare a Vioricăi Dăncilă din fruntea guvernului, pentru a ocupa funcția de comisar european din partea României.

La vârful PSD se vorbește insistent despre faptul că Viorica Dăncilă ar dori să plece la Bruxelles, să lucreze în cadrul Comisiei Europene, arată surse din presă.

De exemplu, la congresul PSD de sâmbătă, care a avut loc la Sala Palatului, numele viitorului comisar european desemnat de România a fost identificat de toți cei întrebați în persoana actualul Prim-Ministru.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Liderii europeni se află încă în negocieri aprinse, la Bruxelles, pentru a atribui cele mai însemnate funcții ale Comisiei Europene, dar, oricare ar fi portofoliul de comisar european primit de țara noastră, guvernul României este cel care desemnează persoana care o să îl ocupe.

Eventuala părăsire a postului de premier de către Viorica Dăncilă ar muta mingea în terenul președintelui Iohannis, el fiind cel care ar trebui să desemneze un nou prim-ministru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.