SCENARIU NEGRU pentru Liviu Dragnea. Dezvaluiri de ultima ora din PSD

Absent de la ședința informală a PSD de la malul mării, Paul Stănescu a afirmat într-o conferinţă de presă că în partid se spune în glumă că s-a decis Congres rapid pe 29 iunie, variantă preferată de Viorica Dăncilă, pentru că pe 3 iulie e posibil să decidă CCR că au fost nelegal constituite completurile de trei dar că juriștii spun că Liviu Dragnea tot nu ar putea ieși din închisoare.

Întrebat dacă Liviu Dragnea mai este membru PSD, Stănescu a explicat faptul că statutul formaţiunii prevede pierderea calităţii de membru de partid în momentul unei condamnări definitive cu executare şi a menţionat că el nu a avut o problemă personală cu fostul lider al partidului, ci una politică, , informează agerpres.ro.

Citiți și:  ULTIMA ORĂ CCR anunță că respinge hotărârea Curții de Justiție a UE privind supremația dreptului european

„Nu cred că mai este (membru PSD – n.r). Mulţi au zis că s-a pus congresul pe 29 pentru că pe 3 e posibil să dea CCR că au fost nelegal constituite completurile de trei – glumeau unii. Dar, conform statutului, în momentul în care ai fost condamnat definitiv, îţi pierzi calitatea de membru de partid. (…) Spun juriştii că în momentul în care completul de cinci te-a condamnat, chiar dacă completul de trei nu ar fi constituit legal, execuţi în continuare pedeapsa. Eu lui Dragnea, vă spun sincer, îi doresc multă sănătate, să fie cât mai repede acasă. Eu n-am avut o problemă cu el ca persoană, ca om, eu am avut o problemă politic. Adică eu n-am fost de acord cu proiectul lui politic din cauza căruia s-a întâmplat ce s-a întâmplat, el e acolo şi partidul a luat 22%. Asta a fost tot. (…) Sănătate şi să vină acasă cât mai repede”, a declarat Stănescu.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Stănescu a demisionat din functia de presedinte executiv interimar cand a auzit ca Dancila vrea congres rapid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.