SCENARIU INCENDIAR Darius Vâlcov, guvernator la BNR

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marți, la Parlament, după o dezbatere despre OUG 114/2018, că „orice atac împotriva BNR nu arată decât un singur lucru: că PSD vrea să pună mâna și pe BNR, că infractorul Dragnea vrea să-l pună în fruntea BNR pe infractorul Vâlcov”.

„Orice atac împotriva BNR nu arată decât un singur lucru: că PSD vrea să pună mâna și pe BNR, că infractorul Dragnea vrea să-l pună în fruntea BNR pe infractorul Vâlcov, pentru că e clar că infractorul Vâlcov visează la lingouri de aur. PNL respinge toate atacurile mârșave ale partidului de guvernământ și ale alor actori mânjiți de banii negri ai PSD împotriva BNR”, a declarat, marți, la Parlament, președintele PNL, Ludovic Orban.

Liderul PNL susține că PSD a pornit „un atac mârșav împotriva BNR” și că guvernanții sunt singurii vinovați de prăbușirea leului.

„PSD a pornit un atac mârșav împotriva Băncii Națională. Realizează o dezinformare mizerabilă mizând pe faptul că cetățenii români nu cunosc legile economiei de piață, dând vina pe BNR pentru ceea ce se întâmplă în privința prăbușirii leului. Mesajul PNL este foarte clar: singurii vinovați pentru prăbușirea leului, pentru creșterea ROBOR, pentru toatedezechilibrele economice sunt cei care guvernează astăzi România, care o fac fie din prostie, fie din ticăloșie,deși încep din ce în ce mai mult că tot ce face, fac din ticăloșie, cu rea intenție, împotriva intereselor fundamentale ale României. Singurii vinovații de prăbușirea leului sunt guvernanții. Ei duc economia la sapă de lemn”, a spus Orban.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *