Scenariu-bombă: Klaus Iohannis ar cauta urgent soluții pentru a-l da jos pe Orban

Cozmin Gușă, analist politic și membru PSD, înaintează un scenariu exploziv privitoare la înlocuirea lui Ludovic Orban din funcția de premier.

Gușă susține că, din cauza tunurilor date de Guvernul Orban în perioada pandemiei, Klaus Iohannis ar căuta soluții să-l dea jos pe Ludovic Orban.

Marea problemă a șefului statului este apropierea alegerilor locale și scorul pe care liberalii îl vor obține la scrutinul de la finalul lunii septembrie.

Și surse ale Bugetul.ro au dezvăluit că s-ar pregăti înlocuirea lui Ludovic Orban. Totuși, potrivit informațiilor noastre, acest lucru s-ar întâmpla „după alegeri”.

„MOȚIUNEA SE REÎNCĂLZEȘTE! IOHANNIS ÎNTR-O MARE DILEMĂ

Scriam acum 3 zile că semnul racolării de parlamentari PSD ar fi dovada că se fac eforturi intense pentru menținerea lui LuCOVID. Numai că, tot acum 3 zile, lui Iohannis i-a fost prezentat DOSARUL COMPLET al devalizărilor din pandemie operate de către gașca lui LuCOVID, iar Neamțul a rămas perplex în fața evidenței, dându-și seama că, prin dimensiunea lor și a dovezilor adunate, aceste devalizări nu pot fi escamotate. Și de-aici, două consecințe:

  1. Iohannis a început urgent să caute soluții prin care să-l dea jos pe LuCOVID la moțiune sau chiar să-l facă să demisioneze, operând apoi cu un premier interimar; problema consecutivă este cea legată de alegeri și scorul PNL în acest caz, urmată de altă miză, cea a impunerii rapide apoi a unui premier fidel lui, iar aici are soluția tehnocratului sau a unui alt premier penelist susținut și de către PSD (așa a apărut în acest weekend declarația lui Paul Stănescu cu guvernul de tehnocrați-politici!)

  2. LuCOVID este disperat și oferă orice pentru noi parlamentari fideli lui, dându-le sarcină fiecărui ministru să achiziționeze fiecare câte 2 parlamentari (!), indiferent care ar fi costurile financiare și politice; doar că, dacă lumea se va prinde că nu mai este susținut de către Iohannis în demersul său, tentativa lui nu va avea succes.

Să urmărim atent deci evenimentele din zilele următoare, se va juca dur!”, a scris, pe Facebook, Gușă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *