Scandalul sondajului despre TIGANI s-a mutat pe Facebook

tiganca-nebuna

Pagina de facebook a Societății Academice Române, ONG-ul care a șters de pe site-ul său sondajul în care 98 la sută dintre respondenți erau de acord cu legea denumirii țiganilor a liderului PRU Bogdan Diaconu, a fost asaltată de critici. Culmea este că SAR a început să le șteargă și lor comentariile de pe Facebook, așa cum a făcut și cu sondajul, după cum nationalisti.ro a relatat pe larg aici: REVOLTATOR: Societatea Academică Română a şters un sondaj de pe site. 98% votaseră pentru revenirea la denumirea de “ţigan”

Iată câteva dintre comentariile păstrate:

”Vedeti ca aveti probleme tehnice cu site-ul, dispar sondaje”,  ” „societatea academica” ??..e o frauda acest titlu, d-na Mungiu, SAR e un ONG”, ”Democratia inteleasa de ei”.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Mult mai interesante sunt însă comentariile șterse, dar salvate de nationalisti.ro: ”Pretindeti ca aparati democratia si libertatea de exprimare si gandire (cel putin asa reiese din ultimele postari), dar cand romanii spun raspicat ca sunt satui sa fie confundati cu tiganii, stergeti sondajele”. Sau ”Sa va fie rusine. Stergeti ce nu va convine. Adica va bateti joc de noi pe fata! Rusine!”. Un alt cititor întreabă ironic: ”Sondajul. Unde e sondajul?”

De asemenea, pagina respectivă a primit în câteva ore mai multe referințe de o stea (cea mai mică notă posibilă), precum și referințe negative (AICI), motivate de faptul că internauții știau că de aici nu pot fi șterse. Iată una din referințe: ”De ce ati sters sondajul cu privire la proiectul de lege propus de Dl Bogdan Diaconu? 98% e un procent zdrobitor, cred ca vocea noastra s-a facut auzita si vazuta! Nu ignorati doleantele noastre!”

Citiți și:  SONDAJ Avangarde: Cum stau partidele la sfarsit de an

VEZI SI: RECORD! 97 % susținere pentru legea țiganilor!

media-143222910945519300

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Poliţist italian, înjunghiat de un românPoliţist italian, înjunghiat de un român
    Scris de : D.P. 2015-05-22 21:54

    Un agent de poliţie italian a fost rănit, fiind înjunghiat de un român în timpul unei operaţiuni de evacuare a unei tabere de romi din oraşul italian Pisa, relatează presa italiană.
    Poliţist italian, înjunghiat de un român externe Paolo Migliorini, adjunctul comandantului Poliţiei municipale din Pisa, a participat joi la evacuarea a zeci de români de etnie romă care locuiau într-o tabără de nomazi situată în zona Cisanello.
    http://www.ziuaveche.ro/international/externe/pol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.