SCANDALUL SEXUAL AL FINALULUI DE AN ÎN ROMÂNIA. AVEM CONVERSAȚIILE EXPLICITE DESPRE PARTIDELE DE AMOR

Un scandal sexual fără precedent s-a aprins în cadrul clubului de baschet feminin ICIM Arad! Fostul tehnicial al formației, Stacey Nolan, a fost cel care a rupt tăcerea despre neregulile pe care le-a descoperit. Mai mult, avem conversațiile explicite despre partidele de amor derulate între președintele clubului și două dintre baschetbaliste.

Scandalul sexual al finalului de an în România. Conversații explicite despre partidele de amor

Fostul tehnician al clubului de baschet feminin ICIM Arad susține că președintele formației, Marcel Urban, a întreținut relații sexuale cu două dintre jucătoare, iar Brankica Hadzovic este una dintre acestea. Stacey Nolan a declarat că aceste nereguli au provocat o atmosferă toxică în lot. De altfel, americanul a dat publicității converații purtate pe WhatsApp, unde se vorbește despre partidele de amor dintre Marcel Urban și cele două jucătoare ale clubului pe care îl conduce – le puteți vedea în galeria foto a articolului.

“Vreau să știți de la mine partea reală a ceea ce s-a întâmplat în sezonul 2016/2017. M-am simțit dator să vă spun. Mereu Marcel mi-a blocat povestea, omul e necinstit. Însă acum am considerat că e momentul să mă destăinui. Relația dintre Marcel Urban și Brankica Hadzovic era prea personală. Aceasta era părerea mea. Nu pot vorbi în numele altor jucătoare, dar sunt sigur că multe dintre ele sunt de acord cu mine. A fost foarte greu pentru mine să lucrez în astfel de condiții. Când am ajuns la Arad nu știam de relația dintre ei. Nu aș fi niciodată de acord ca între un președinte de club și o jucătoare să existe o relație de acest gen”., a dezvăluit Stacey Nolan pentru jurnaliștii de la baschet.ro.

Americanul a stat pe banca trupei arădene în sezonul 2016-2017, dar a pregătit echipa și în 2011 reușind atunci să câștige titlul. În ianuarie 2017, când s-a despărțit de ICIM Arad, el nu a dorit să comenteze despre motivele ruperii contractului, varianta oficială fiind lipsa rezultatelor (parcurs slab în campionat și eliminarea încă din prima fază a Cupei României), dar la bază a stat un conflict cu președintele clubului Marcel Urban.

Stacey Nolan: “Făcea dragoste cu Branki și Adela”

Antrenorul Stacey Nolan susține că o sursă de încredere din club i-a dat detalii despre un triunghi amoros: Urban – Brankica – Adela.

“Pare ireal, dar vă spun adevărul. Chiar m-am simțit prost, deoarece nu l-am văzut niciodată pe Marcel așa. Iar totul s-a intensificat când i-am transmis că vreau să renunțăm la Branki. Am fost refuzat pe loc. Pentru mine a fost clar că Marcel cu Branki controlează echipa și sunt mai apropiați decât ar trebui.

Marea majoritate a fetelor aveau acest trac asupra lor să nu poată ieși în evidență sau să joace liber, din cauza faptului că Branki sau Marcel le-ar fi tăiat elanul. Ea trebuie să fie fața echipei, a rămas și până în prezent, și este evident că ei sunt mai mult decât se poate vedea din afară.

Nu pot să vă spun numele, dar o sursă foarte credibilă mi-a confirmat că Marcel făcea dragoste cu Branki și Adela (n.r.: în lot există o singură jucătoare cu acest prenume, Adela Mercea – fundaș)”, a mai dezvăluit Stacey Nolan, conform sursei citată mai sus.

“Am vrut să știți de la mine partea reală a ceea ce s-a întâmplat. Eu mi-am tot spus, oare trebuie să fiu și eu auzit sau îl lăsăm să le-o tragă la toți? Eu nu am făcut niciodată nimic greșit cu nicio fată. Mereu am făcut totul la timp. Am venit cu un zâmbet la fiecare antrenament. Timpul meu petrecut în România a fost excelent. M-am simțit foarte bine. M-am bucurat să mă întorc. Am câștigat câteva meciuri, dar am și pierdut altele, dar ne aflam într-o formă bună când am plecat. Nu aș schimba ceva din ce am făcut în trecut la Arad. În orice caz, ca un principiu cred că antrenorii nu ar trebui să intre în relații personale cu jucătorii și nici managerii sau președinții de cluburi deoarece se creează o atmosferă toxică”, a mai afirmat fostul antrenor american de la ICIM Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.