SCANDALUL Novak Djokovic ia amploare: Documentul care îi dă dreptate

Presa din Australia a publicat o scrisoare trimisă de conducerea Tennis Australia către jucători, iar documentul ar putea adânci scandalul în care este implicat Novak Djokovic.

Potrivit Fox Sports, jucătorii de tenis au fost informați, în decembrie 2021, că pot intra în Australia fără să fie vaccinați împotriva COVID-19, dacă vor prezenta dovada faptului că au trecut prin boală în ultimele șase luni, situația lui Novak Djokovic.

Liderul ATP Novak Djokovici a beneficiat de o exceptare de la măsura obligativităţii vaccinării atunci când a intrat în Australia, deoarece a fost infectat recent cu coronavirus, au precizat avocaţii sportivului în documente depuse în instanţă, potrivit bbc.com.

Citiți și:  Judecatorul a dat DECIZIA asteptata de toata planeta: Va ramane Novak Djokovic in Australia?

“Data primului test Covid PCR cu rezultat pozitiv a fost 16 decembrie 2021. Au trecut 14 zile şi domnul Djokovici nu a avut simptome nici de febră şi nici de probleme respiratorii în ultimele 72 de ore”, au menţionat avocaţii.

Ei au precizat că lui Djokovici i s-a emis Certificatul de Exceptare de către o comisie independentă medicală angajată de Tennis Australia, decizia fiind validată şi de o comisie a guvernului local.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *