Scandalul MORTILOR COVID. Rafila o face PRAF pe Ioana Mihăilă, în scandalul raportării

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, spune că toate clarificările aduse de ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, în scandalul deceselor ascunse de autorități, au adâncit și mai mult confuzia pe acest subiect.

„Am înţeles că trebuie să fie bine ca să nu fie rău, adică n-am înţeles nimic. N-am înţeles sensul declaraţiei şi motivul declaraţiei, pentru că trebuiau nişte lucruri concrete oferite opiniei publice dacă s-a hotărât să se facă o conferinţă de presă. Trebuia să aflăm exact care este modul de raportare în cele două baze de date gestionate de Ministerul Sănătăţii, care au fost motivele pentru care au apărut diferenţe în această raportare şi care sunt lucrurile concrete pe care le-a făcut sau intenţionează să le facă Ministerul Sănătăţii. Or, aceste trei elemente eu nu le-am sesizat în declaraţia doamnei ministru”, a declarat Alexandru Rafila, la B1TV.

Citiți și:  Rafila da ALERTA si anunță o nouă CRIZA MAJORA în sănătate: 'Poate sta la originea unui număr mare de decese'

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!