Scandalul momentului în lumea milionarilor din România.„Este incredibil ce s-a întâmplat aici”

Omul de afaceri Gigi Nețoiu are parte de un scandal monstru în acest weekend și a fost nevoie de intervenția Poliției. Acesta mărturisește că un angajat de-al său era la un pas de moarte după ce a fost atacat cu toporul.

Cunoscutul om de afaceri Gigi Nețoiu este într-un adevărat război cu rromii din zonă. Mașina fostului acționar de la Dinamo a devenit acum ținta atacurilor, după ce angajații săi au avut un conflict cu un cioban. Afaceristul a spus chiar că angajatul său a fost la un pas de moarte după ce i-a interzis unui cioban să intre cu caprele pe terenul său.

Gigi Nețoiu, probleme cu rromii
„E o problemă mai veche cu aceste clanuri. În Cetate, acum un an jumătate, a fost o crimă. Doi bărbați, un tată și un fiu, au omorât un bărbat. Poliția nu a luat niciun fel de măsură. Este incredibil ce s-a întâmplat aici. El are capre și eu am cumpărat împreună cu Borcea 30 de hectare de vie. Eu am anunțat poliția, nu am văzut. A fost tentativă de omor, a dat cu toporul în mașină exact cum ați văzut. Un angajat de-al meu era să fie mort dacă nu se ferea. E aceeași poveste ca la Bolintin”, a declarat Gigi Nețoiu la România TV.

Potrivit afaceristului, Poliția nu face nimic deși știu de această problemă. De asemenea, angajatul lui Gigi Nețoiu a povestit, încă speriat, despre incident.

„Eu în calitate de angajat al domnului Nețoiu am fost la vie. Atunci l-am văzut pe om cu caprele. I-am spus că nu are voie și a început să înjure și să amenințe. Pe drum ne-am întâlnit cu fiul acestuia. A ieșit cu toporul la noi”, a spus angajatul lui Gigi Nețoiu.

Ce au declarat polițiștii?

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că bărbatul de 35 de ani a surprins o turmă de caprine într-o cultură de viţa de vie, din extravilanul comunei Cetate. În urma unor discuţii contradictorii cu persoanele care însoţeau animalele, bărbatul ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă şi lovit cu un obiect contondent în zona braţului drept. De asemenea, autoturismul cu care se afla acesta ar fi fost lovit, fiind spart geamul lateral dreapta spate”, se arată în comunicat.

Conflictul a fost aplanat de poliţişti. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *