GENERAL

Scandalul momentului. Este fără precedent! Umilință cumplită pentru România!

 

Breaking News Alert

România a fost umilită complet de cetățenii maghiari din județul Harghita, care acum trimit mesaje de amenințare cu moartea și jigniri defăimătoarea oficialilor români care au luat atitudine la ultima insultă la adresa României.

A apărut recent un nou scandal monstru în țara noastră, provocat de cetățenii maghiari ce sfidează atât legile naționale, cât și legile europene.

Pe scurt, autoritățile române au oprit recent producția de chipsuri Csíki Csipsz, deoarece pe ambalajul lor scria clar că locul fabricației este Ținutul Secuiesc, nu România.

Dan Tanasă, deputat AUR, a solicitat urgent oprirea rapidă a producției la acea fabrică, în urma unei plângeri penale.

Acesta a explicat că a sesizat rapid ANPC privind inscripționarea greșită a ambalajelor produselor „Csiki Csipsz” și „Csiki Sor”, pe care scria ca loc de proveniență „Ținutul Secuiesc”, şi nu România, și a căror etichetă era scrisă doar în limba maghiară.

Deputat AUR, amenințat cu moartea de cetățenii maghiari din județul Harghita
După ce a sesizat rapid ANPC-ul, cetățenii maghiari au început să îl jignească continuu și să îl amenințe cu moartea pe Dan Tanasă.

„Când ceri respectarea legii în județele Harghita și Covasna ești amenințat cu moartea! În urma sesizării mele către ANPC privind inscripționarea nelegală a ambalajelor produse sub marca „Csiki Csipsz” și „Csiki Sor” care în loc de ROMÂNIA au trecut pe toate ambalajele ca loc de proveniență „ținutul secuiesc”, autoritățile române au impus oprirea producției și a distribuției de produse.

Este inacceptabil ca un producător cu sediul în România, chiar și în județul Harghita să sfideze în asemenea mod legile naționale și europene cu privire la marcarea legală a produselor.

Pe lângă insulta la adresa României, prin care este menționată apartenența județului Harghita la așa-zisul ținut secuiesc, toate produsele au parte de descrieri și etichete exclusiv în limba maghiară.

Ei bine, pentru simplul fapt că am cerut respectarea legii și am sesizat autoritățile competente, conducerea societății comerciale mă insultă, iar sute de cetățeni de etnie maghiară îmi doresc moartea, mă amenință și proferează cele mai abjecte ofense.

Acesta este respectul de care se bucură autoritățile române în județele ignorate timp de 30 de ani, unde șovinismul și xenofobia au atins cote alarmante.

Desigur, acest mesaj este încurajat de Tamas Sandor, președintele UDMR al Consiliului Județean Covasna, care distribuie acest mesaj și sfidător reafirmă atașamentul față de așa-zisul ținut secuiesc”, a scris Dan Tanasă pe contul lui de Facebook.

Csíki a refuzat ferm să schimbe eticheta produselor sale
Menționăm faptul că autoritățile române au solicitat urgent fabricii Csíki să schimbe numele locului de producție din Ținutul Secuiesc în România, dar compania respectivă a refuzat ferm.

Aceasta a transmis recent că va face apel la decizia respectivă și că nu își va opri producția și distribuția de produse.

Sursa: capital.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.