SCANDALOS: Un post TV “confunda” INTENTIONAT romanii cu tiganii!

campus-tv-buzau

Campus TV, un post local de televiziune din Buzau, se face vinovat de manipularea opiniei publice pentru dezinformarea intentionata a telespectatorilor.

Canalul de televiziune “confunda” intentionat etnicii tigani, plecati la furat si cersit in Marea Britanie, cu etnicii romani care muncesc cinstit.

Mai jos prezentam, fara modificari, stirea scrisa si expusa de acesti nesimtiti ce promoveaza multiculturalismul si toleranta cu un maxim exces de zel in spiritul “corectitudinii politice” chiar daca acest lucru afecteaza foarte mult imaginea romanilor … pe care ei se pisa:

Campus TV Buzau:

TABĂRĂ DE 30 DE BUZOIENI LA MARGINEA LONDREI. BBC A REALIZAT UN MATERIAL ÎN MIJLOCUL COCIOABELOR BUZOIENILOR

Cu zece zile în urmă cunoscutul post de ştiri BBC a realizat un reportaj despre o tabără de barăci construite ilegal într-o pădure de la marginea Londrei.

Personajele principale ale materialului de presă sunt doi din cei 35 de buzoieni stabiliţi în cocioabele improvizate. Marian şi Gheorghiţă au povestit englezilor cum trăiesc şi ce fac cu banii câştigaţi la Londra.

Buzoienii nu au spus clar reporterilor postului englez cum îşi câştigă banii, dar explicată că jumătate din banii câştigaţi îi cheltuie pe hrană, iar cealaltă jumătate se trimite acasă la Buzău.

Reporterii şi autorităţile londoneze s-au aratat nemulţumite, în primul rând, de mizeria produsă de buzoieni. Au reuşit să îi evacueze din pădure, dar sunt conştienţi că etnicii români îşi vor schimba doar locaţia şi nu vor pleca nicidecum din Anglia.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Citiți și:  [ PERFORMANȚĂ! AUR convinge țiganii să se deporteze singuri. Țiganul transexual Lerca anunță că pleacă din țară ]
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile