SCANDALOS: Tiganii care AU BATUT DOI POLITISTI în misiune, într-un bloc din București, lăsaţi liberi de judecatori

Imagini scandaloase, filmate sâmbătă noapte într-un bloc din Bucureşti unde doi politisti mananca bataie de la tigani!

Doi poliţişti aflati in misiune au fost atacaţi, de trei tigani care îşi terorizau vecinii.

Când agenţii le-au bătut la uşă, tiganii i-au întâmpinat cu pumni. Un poliţist a ajuns la spital, lovit la faţă. Câteva ore mai târziu, agresorii au fost eliberaţi, deşi nu este prima oară când încalcă legea.

S-a dat o luptă corp la corp între cei doi poliţişti şi tiganii pe care veniseră să îi amendeze.

După miezul nopţii, locatarii unui bloc din cartierul bucureştean Berceni au sunat la 112 să reclame că vecinul lor ascultă muzică prea tare. Agenţii s-au dus la uşa lui. Când i-au cerut actele, tânărul ar fi devenit reclacitrant. Doi prieteni alături de care petrecea i-au sărit în ajutor.

VIOREL ŞEICARU, vicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor:

Au sarit direct la bataie, fiind si sub inluenta bauturilor alcoolice. Nu se asteptau ca indivizii sa aiba o astfel de reactie, sa sara la bataie.

”Am deschis usa, le-am dat actele. Am spus ca știu ca am deranjat, poate, unele persoane cu muzica, că ascultam mai tare. Și le-am spus să îmi dea amendă”, afirmă unul dintre agresori.

În momentul în care conflictul a escaladat, agenţii au cerut întăriri. Alţi şase colegi au venit la faţa locului.

VIOREL ŞEICARU, vicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor:

Colegii mei au respectat procedura post-ultraj. Intr-un sfert de ora, au anuntat sefii ierarhici, au facut tot ce tine de ei.

”Au pus piciorul aici, in usa, in prag. Au stat aici pe hol si au zis sa cheme intariri sa darame usa. Au intrat 3, 4 politisti. Ne-au pus pe burta. Ne-au pus catusele”, povestește un agresor.

”M-au lovit cand au intrat in casa. M-au impins din usa. Au intrat peste noi in casa, au intrat gramada”, susține soția unui agresor.

Doi dintre scandalagii au fost duşi la secţie, unde poliţiştii au descoperit că au avut probleme cu legea şi în trecut. Cu toate astea, după şase ore de audieri, indivizii au fost lăsaţi să plece. Vor fi cercetaţi în libertate pentru ultraj. Poliţistul lovit a ajuns la spital.

VIOREL ŞEICARU, vicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor:

L-a lovit la nivelul fetei. A cerut, conform procedurilor, sprijin. Au venit colegii. Si tot conform pricedurilor i-au imobilizat, incatusat.

În urmă cu două luni, agentul lovit a participat la altă misiune periculoasă. A fost pe urmele unui individ beat şi fără permis care a gonit haotic pe străzile Capitalei. Ca să-l oprească, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă. Într-un final, au reuşit să-l pună la pământ şi l-au reţinut.

Vezi VIDEO CU BATAIA INCASATA DE POLITISTI – AICI: IMAGINI REVOLTATOARE: Poliţişti BATUTI CU BESTIALITATE în misiune, într-un cartier din Bucuresti. Agenţii au fost SNOPITI de trei tigani scandalagii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *