SCANDALOS! Tiganii au buzunarit VICTIMELE INCENDIULUI de la Clubul Colectiv!

paul-voicu-465x390

Mulți dintre prietenii și cunoscuții săi au pierit în nenorocirea de la clubul Colectiv. Paul Voicu, prieten al muzicienilor aflați în acele clipe dramatice pe scenă, ar fi trebuit să se afle în apropiere, dar a scăpat cu viață grație unei beri și unui amic inspirat. A ajuns la câteva minute de la producerea dezastrului iar ce a văzut la fața locului l-a marcat pe viață. Relatează o scenă aproape ireală: victimele erau buzunărite de mai mulţi indivizi de etnie tiganeasca.

Paul Voicu are sufletul sfâșiat de durere pentru că mulți dintre prietenii săi au pierit în tragedia de la Colectiv sau se află în stare gravă în mai multe spitale din București. Este însă și foarte revoltat de scenele văzute la fața locului cu propriii ochi. “Tiganii incercau să buzunărească victimele sub pretexul că sunt prietenii lor” , scrie Paul Voicu într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, adăugând că, din câte a remarcat, în cele din urmă, hoții de buzunare ar fi fost luați/îndepărtați de polițiști de la fața locului.

Tânărul a postat, de asemenea, un mesaj emoționant în care relatează pe scurt ce s-a întâmplat în noaptea groazei în care s-au dus mai mulți amici de-ai săi:

Am scăpat..pentru că Mihai Vasilescu a vrut să mai bem o bere în Fabrică..acele 10 minute…ne-au salvat..ne ridicasem să plecăm, în acelaşi timp cu Cătălin Ilnitchi spre Colectiv …dar ne-am răzgândit..eu ,Mihai Voicu şi Vasilescu …În câteva minute am primit telefoane de la Colectiv…şi am fugit disperaţi acolo..nimeni nu mai răspunde la nici un telefon. Am ajuns acolo exact când oamenii se chinuiau să iasă afară..am umplut câteva şalvari..după care pompierii şi paramedicii ne-au dat la o parte să îşi facă treaba..Un mare respect pentru oamenii aia !!! Din păcate..Claudiu Petre..care a scos-o pe Flavia Lupu afară în siguranţă..s-a întors înapoi..să mai scoată pe cineva..şi ceva rău s-a întâmplat acolo. Am aflat şi de Adrian Rugină acum câteva minute. În continuare sunt în stare gravă: Liviu Zaharescu, Teodora Maftei , Cristian Mitroi , Cătălin Ilnitchi . De Andrada Mihăilescu ,am înţeles că este stabilă,Flavia şi Liliana Gheorghe ,la fel. Alexandra Furnea,şi ea cu arsuri destul de grave,dar stabilă… A fost una dintre cele mai urâte nopţi din viaţă mea… Şi m-a salvat faptul că am stat la încă o bere !!!! Condoleanţe celor care şi-au pierdut copiii,fraţii,iubiţii,iubitele,prietenii…azinoapte !!!!

One comment

  1. Gherasim Nicola

    Aia de etnie tiganeasca ar trebui cautati si inchisi ptr furt

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *