„SCANDALOS”: Ţigani băgaţi la PUSCARIE în Franţa pentru că şi-au trimis copiii la şcoală!

Scenă din cadrul campaniei "Copiii romi vrea să înveţe numerele de pe card"
Scenă din cadrul campaniei „Copiii romi vrea să înveţe numerele de pe card”

Agenţiile de presă transmit că autorităţile franceze au condamnat, recent, la mai mulţi ani de închisoare, 11 părinţi tigani care-şi trimiteau copiii la furat. Tiganii se apără, susţinând că nici vorbă de aşa ceva: „Nu ie adevărat, trăi-ţi-ar nevasta matale cu cine vrea ea! Noi nu-i trimiteam la furat, îi trimiteam la şcoală. Da’ cine e de vină că copiii la franţuji venea cu aifoane şi ceasuri scumpe la mână? Puradelu e mic, pofteşte”, a declarat o pirandă.

În aceste condiţii, tiganii vor să fie tratați cu aceeași monedă cu care au acționat, adică să fie lăsați în pace după ce sunt judecați de instanță, pentru că și ei au lăsat oamenii în pace după ce le-au furat banii. „Un văr d’-al meu fura din bancomate. Era cel mai simplu. Venea francezu’, scotea bani de pe card, și el îl aștepta la colț! N-avea văru’ un sfanţ la el, să mor io dacă vă minţesc, era aşa sărac că avea dăcât un cuţit în mână şi-l ruga pe francez: silvu ple, musiu! Şi francezului i se făcea milă şi-i dădea. Acuma zi şi matale, ăsta-i furt sau donaţie?”, ne-a povestit bulibaşa de Paris.

Totuși, situația e clară: cel puţin cinci ani de zile, tiganii respectivi nu vor mai ajunge în țara noastră. La finalul ședinței de judecată, o mamă cu nouă copii, ajunsă și ea după gratii, a adăugat: „O să vă pedepsească Dumnezeul nostru!”. Fals, credem noi, pentru că, dacă Dumnezeu era rom, mulți dintre români locuiau acum la corturi cu 10 etaje. – Sursa: Catavencii

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *