SCANDALOS: Stareța mănăstirii Văratec impune reguli mai absurde decât ordonanțele militare: Maicile cu vârsta peste 70 de ani nu sunt primite la slujbe

Antihrist se va hrăni cu tulburarea oamenilor. Așa au proorocit Sfinții Părinți despre lucrările lui. Din păcate, chiar în Biserică, măsurile cauzate de pandemie sunt ilegale și strigătoare la Cer. Mai întâi este încălcat dreptul credincioșilor de a-și manifesta credința prin participarea la slujbe, interzicerea abuzivă a Sf. Maslu, din ordinul Sinodului BOR, obedient musulmanului Arafat și luteranului Iohannis.

Pe lângă acestea și în unele mănăstiri, stareții iau măsuri ce întrec și ordonanțele militare, mai mult decât absurde și abuzive față de călugări, maici. Este cazul Mănăstirii Văratec, unde stareța, monahia Iosefina, a dat „ordonanța de urgență” prin care, toate maicile cu vârsta de peste 70 de ani, să nu mai fie primite la Biserica, la slujbe. Păi, madam Iosefina, în acest caz d-ta nu mai ești stareță, ci STĂREȚOAIE, după cum cataloga Părintele Justin astfel de atitudini. Nu mai ești mamă duhovnicească, ci milițian, caraliu. Vrei să fii o nouă Ana Pauker pe acolo? Vrei să atragi asupra d-tale blestemele suferințelor celor pe care le prigonești? Doar știi prea bine că, la Văratec sunt zeci de maici care se nevoiau de zeci de ani acolo, pe când dumneata nici măcar nu erai călugăriță. Cum de ai îndrăznit să dai asemenea poruncă drăcească ? Ai înnebunit de tot? Ne temem că DA. Mai multe maici sunt revoltate și fac apel la mitr. Teofan, să-i bage mințile în cap cât mai repede, altfel i le vor băga ele – dacă le-or mai găsi.

„Noi nu mai avem ce pierde, pentru că ne-am pus viața în mâinile lui Hristos și am jurat ascultare până la păcat. Și să mai știi că, după mascarada asta, în niciun caz nu vei mai fi stareță la Văratec. Ai întrecut orice măsură”, au transmis cu durere și hotărâre, un grup de maici asuprite de ani de zile la M-rea Văratec.

Este clar, sperăm pentru tot omul, cine stă în spatele actualei ispite mondiale cu virusul fabricat și împrăștiat pe tot mapamondul. Teroarea extremă propagată la nivel mondial spune totul, fără alte demonstrații, pentru un om cât de cât duhovnicesc. La noi în Romania, măsurile luate sunt extreme, idioate, primejdioase, sinucigașe: stare de urgență, dări de seamă de tipul „unde te duci, de ce, cu cine, cât timp”, milițieni-militari-jandarmi care hăituiesc oamenii pe străzi, dând amenzi pentru nepurtarea măștilor, ordonanțe militare, uciderea bolnavilor prin amânarea tratamentelor-operațiilor urgente, uciderea bătrânilor prin izolare-infometare, urmate de mare colaps economic, ce va aduce alte suferințe tot pentru categoriile cele mai vulnerabile. Toate acestea sunt neconstituționale, ILEGALE și vor constitui capete de acuzare pentru ÎNALTĂ TRĂDARE ȘI GENOCID.

Stareța Iosefina nu e la prima acțiune de prigonire a maicilor din Văratec: Cele 13 maici de la Văratec nu au fugit, ci au fost alungate de către conducerea ecumenistă a mănăstirii. Sursa: ortodoxinfo.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *