SCANDALOS! Familie TERORIZATA de TIGANI in Centrul Vechi! Singura lor „vina” este ca sunt romani! FOTO / VIDEO

tigani-botosani

ROMANII AU AJUNS SA FIE TERORIZATI DE TIGANI IN PROPRIA TARA!

Pe stradela care a devenit ”strada țiganilor” femeia mărunțică ce iese de după o poartă mare din fier face notă discordantă. Și ea și câinii ei de luptă pe care-i ține în curte și camerele video de supraveghere care din iulie anul acesta înregistrează tot ce se petrece în zonă. În alte circumstanțe ai spune că este vreo soție de interlop. În Centrul Vechi al Botoșanilor, ea doar vrea să se apere… de vecini.

August, 2016, Botoșani.

Familia Pădurariu locuiește în Centrul Vechi din anul 1995. Părinții soțului, Mihai, au avut o casă pe locul unde în prezent este Banc Post. În locul ei li s-a oferit un apartament, însă au vrut tot casă. Au primit o repartiție, pentru chirie, în Centrul Istoric.

”Câți români suntem acum pe stradă, atunci în 1998, cam pe atâția erau etnicii. Acum mai sunt eu și cu un domn și mai e o familie. Deci suntem doar trei familii, restul au renunțat”, povestește Lăcrămioara, soția.

(Femeia a refuzat în primă fază să-i dăm numele și să o fotografiem. În trecut, pentru o reclamație, romii au stat la coadă pentru a-i da șuturi în fund. Ulterior, a spus: nu mai pot decât să mă omoare, altceva ce-mi pot face?? Dați-mi numele și fotografia la ziar. Îmi asum!).

Ulterior, românii au plecat, familia Pădurariu a rămas. Au cumpărat locuința și de-a lungul anilor toată munca lor au investit-o aici. În interior, neașteptat, privirea cuprinde două camere extrem de curate și mobilate cu gust.
Intrarea se face prin spatele Hotelului Rareș, pe niște scări din lemn mâncate de vreme. Din spatele celorlalte uși, răzbate un miros greu.
Aici își trăiește această familie coșmarul care durează de 20 de ani. ”Am albit de 20 de ani de când sperăm să se facă ceva”.

O discuție cu această femeie arată că de-a lungul anilor nu a fost umilință sau lucru care să nu li se întâmple. Copilul lor hăituit, ea și soțul loviți, scuipați, înjurați sau amenințați. Și furați, evident.

”Mi s-au înțepat acolo și mi-au venit facturi de 19 milioane și am fost nevoită să schimb toată instalația electrică. Și a durat 3 luni de zile. Am avut când a venit o factură, 1995 de kw, am plătit toate facturile, am schimbat instalația, totul pe cheltuiala mea”
Lăcrămioara Pădurariu, proprietar în Centrul Vechi

Ziua tiganii dorm. Noaptea, după ora 12:00 începe viața pentru ei.

”Scandal. Acum dorm. La ora asta se doarme. Noaptea după ora 11 sau 12 încep. Se ceartă, foarte rar beau, atunci încep cumpărăturile, atunci încep să spele rufe, toate activitatea e după ora 12:00, când trebuie normal să ne odihnim. Le-a spus soțul meu că vrea să se odihnească…Aa, vrei să dormi? Îți arăt că nu dormi. Șicane…”
Lăcrămioara Pădurariu, proprietar în Centrul Vechi

Ca să-l liniștească una dintre femeile rome a aruncat cu un ghiveci după el. I-a rupt piciorul. Omul muncește ca șofer pe TIR.

Respectiva familie a ajuns până la stadiul în care a făcut contract cu o firmă de pază și protecție pentru ca fiul lor să aibă măcar două ore de liniște.

”Când erau patrule de jandarmi în Centrul Vechi, veneau în fiecare zi la ușă. Am avut un timp când am făcut cu soțul meu contract cu FGM și veneau câte o oră, două când făcea copilul meu temele. Veneau ca să restabilească ordinea. Veneau doi bodyguarzi și stăteau câte două ore aici la ușă și ei se linișteau, doar așa se liniștesc”
Lăcrămioara Pădurariu, proprietar în Centrul Vechi

Vă veți întreba probabil de ce respectiva familie nu a cerut ajutorul autorităților.

A făcut-o.

Lăcrămioara a scos un dosar plin cu reclamații. A depus la Poliție și un stick în care sunt înregistrări, filmate, clare, explicite, PROBE, cu ceea ce li se întâmplă. Mânuiește ca o expertă calculatorul pentru a ne arăta filmările surprinse de camerele video. În casa ei, există un mic dispecerat, asemenea celui de la Poliția Locală. Povestește ce-i spune zilele trecute vecina ei romă, unui polițist.

”Ce vrei uăi, că oricum nu ai ce să-mi faci? Am 200 de milioane amendă și dacă mai iau încă 200 de milioane, ce? Și mi-am dat seama că pe ei de fapt nu-i interesează amenzile. Înainte dacă aveau amenzi și li se oprea din ajutorul social, acum nu mai e așa”
Lăcrămioara Pădurariu, proprietar în Centrul Vechi

Ce le-au spus cei de la Poliție? – ”Că ei sunt țigani, că așa sunt ei și trebuie să vă înțelegeți”.
Și CONDIȚIA ca romii, vecinii lor, să plece: ”Mi-au spus zilele trecute să le cumpăr un apartament ca să plece”.

Lăcrămioara Pădurariu a fost la viceprimarul Cosmin Andrei și i-a cerut ajutorul. De mai multe ori.
”Am în vedere o inițiativă de modificare a regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de administrare a fondului locativ prin care să reglementăm situația chiriașilor care au încălcări ale legii la perturbarea ordinii și liniștii publice, cu eventual rezilierea contractului. O să solicit sprijinul serviciilor de specialitate și al secretarului pentru a vedea dacă întrunim toate condițiile legale pentru adoptarea acestei hotărâri”
Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoșani

A fost în audiență în urmă cu mai puțin de o lună de zile și la primarul Cătălin Flutur. ”Nici nu m-a ascultat. S-a ridicat și a plecat. Mi-a spus: ce, nu știați că în centru sunt minoritari? S-a ridicat și a plecat”.
Lăcrămioara povestește cum colegele de la serviciu își dau aproape tot salariul pe rata de la bancă pentru programul Prima Casă și cumpără mâncare din tichetele de masă. Nu vin la Primărie să ceară ajutor.

Iar noi ne întrebăm cum o mână de oameni, atâția cât sunt ei acolo, 100 sau 200, reușesc să îngenuncheze primar, prefect, șef de poliție sau jandarmerie. Atâtea instituții ale statului care folosesc atâtea resurse, umane și materiale pentru protecția cetățenilor.
Mihai și Lăcrămioara Pădurariu sunt cetățeni ai acestei țări. Singura lor greșeală este că muncesc, plătesc taxe și impozite și… locuiesc în Centrul Vechi. În cazul de față, oare cine este discriminat?!

În video de mai jos,al doilea, Mihai, soțul femeii, la 1:00 noaptea roagă femeile să nu mai fumeze pe holul de la intrarea în casa lui.

Gabriela ERDIC – Botosaneanul

VEZI SI: Presa nationala MINTE CU NERUSINARE ca cei ce au furat de la victimele cutremurului din Italia sunt ROMANI! NU-S ROMANI, SUNT TIGANI!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. Nu mai avem poliție. Dacă mai trăia Ceaușescu mai făceam un canal cu balaurii ăștia puturoși mâncători de bani ai statului. Dacă legea le permite…..Dacă făcea un român ce au făcut gunoaiele ălea două erau închiși. Legea se aplică doar proștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.